Ανάφη: "Πρώτο" πλοίο την Τετάρτη (3/04), απαγορευτικό αύριο (30/03) για "Διονύσιος Σολωμός"

Διπλή είδηση από το δελτίο ενημέρωσης που εξέδωσε η Zante Ferries σχετικά με το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων προς τις Δυτικές Κυκλάδες.. Αναφερόμαστε στο «Διονύσιος Σολωμός» που θα μείνει  δεμένο σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου και αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου καθότι οι άνεμοι δεν θα πέσουν κάτω των οκτώ μποφόρ στις Κυκλάδες…

Η δεύτερη είδηση έχει να κάνει με τις έκτακτες προσεγγίσεις στην Ανάφη, λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την διπλή ακινησία των «Aqua Jewel» και «Πρέβελις» με αποτέλεσμα το πανέμορφο νησί των Νοτίων Κυκλάδων να μην έχει σύνδεση με άλλο νησί… Κι έτσι το «Διονύσιος Σολωμός» θα προσεγγίσει δύο φορές την επόμενη εβδομάδα την Ανάφη. Τετάρτη και Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα επιστρέψει στο τακτικό του δρομολόγιο και το «Πρέβελις»

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την Zante Ferries 

"Σας ενημερώνουμε οτι λόγω των επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ/-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, αύριο Σάββατο 30/3/2019, δεν θα πραγματοποιήσει το πρωινό του δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά.

Οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια θα ενημερωθούν με μέριμνα της εταιρείας μας.

Επιπλεόν σας ενημερώνουμε, οτι το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ, θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ανάφης, την Τετάρτη 3/4/2019 και την Πέμπτη 4/4/2019, σύμφωνα με αίτημα μας στις 28/3/2019.

Για οτιδήποτε θα σας ενημερώσουμε με νεότερο Δελτίο Τύπου".

Φωτογραφία: Βασίλης Βασάλος (Αγονη Γραμμή)