Κυκλάδες: "Νοκ άουτ" λόγω βλάβης το "Θεολόγος", στη θέση του "Andros"

Ουπς.. πρόβλημα...  Απαγορεύτηκε ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος», που παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του, ενώ έπλεε - νωρίς το μεσημέρι σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου -  νότια της Καρύστου, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου (επιστροφή) από Μύκονο για Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα.

Tο πλοίο (είχε αναχωρήσει από το Γαύριο) που έπλεε με μειωμένη ταχύτητα (μετά την ενημέρωση προς τα αρμόδια Λιμεναρχεία και φορείς) , κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας στις 17:38 και αποβίβασε με ασφάλεια 687 επιβάτες, 111 Ι.Χ.,15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα. Και όπως είναι λογικό έμεινε για έλεγχο και αναμένεται αύριο Δευτέρα να γνωρίζουμε το μέγεθος και το χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος που παρουσιάστηκε στην δεξιά μηχανή του πλοίου...

Τα άλλα δύο δρομολόγια του πλοίου που ήταν προγραμματισμένα  από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα σήμερα στις 17:30 για Ανδρο (τοπικό) και αύριο Δευτέρα 6 Ιουλίου για Τήνο και Μύκονο αναμένεται να πραγματοποιήσει το πλοίο «Fast Ferries Andros» έπειτα από αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Θεολόγος».

Ωρα αναχώρησης του αυριανού δρομολογίου με βάση την πληροφόρηση από την ιστοσελίδα enandro.gr, στις 7.15 το απόγευμα..

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...