Νάξος: Τραυματισμός 71χρονης κι ενώ είχε αποβιβαστεί στο λιμάνι

Εάν έχεις τύχη ...διάβαινε.. Ο λόγος για 71χρονη ελληνίδα, η οποία παρατάπησε στη προσπάθειά της να βγει από την κεντρική προβλήτα στο λιμάνι της Νάξου έχοντας ολοκληρώσει την αποβίβασή της από το Blue Star Delos... Παραπάτησε στο ύψος που είναι τα στέγαστρα, από άγνωστη αιτία, έπεσε και χτύπησε στο ισχίο της... Η ενημέρωση από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος προς το ΕΚΑΒ ήταν άμεση, το ασθενοφόρο την μετέφερε στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες... 

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά " Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, ότι κατά τη διάρκεια αποβίβασης επιβατών από το Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR DELOS” Ν.Π. 12082, 71χρονη ημεδαπή, παραπάτησε σε κάγκελα που βρίσκονταν στον κεντρικό προβλήτα Νάξου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο ισχίο. 

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νάξου για ιατρική περίθαλψη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή".