ΑΠΑΣ τα Φανάρια: δύο ανανεώσεις και ένα νέο πρόσωπο στη παρέα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και η μπασκετική ομάδα του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, όχι μόνο κατέκτησε τον τίτλο στις Κυκλάδες αλλά προχώρησε και σε ανανέωση στο δυναμικό της ομάδας, κίνηση που αρχικά προκάλεσε ερωτηματικά αλλά αποδείχτηκε σωστή επιλογή. Ο Θεόδωρος Μάμμος κέρδισε το… στοίχημα, δημιούργησε μία ομάδα που έχει μέλλον τουλάχιστον μίας πενταετίας και το κυριότερο είναι ομάδα…  Οπότε; Λίγο πριν το τζάμπολ για τη νέα χρονιά είχαμε τις ανακοινώσεις γύρω από το προπονητικό τιμ… Και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ο Νίκος Χάρος παραμένει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας αλλά βοηθάει σημαντικά στα τμήματα υποδομών και ακαδημίες οπότε τον εντάσσουμε στο …τιμ. Από εκεί και πέρα παραμένει για έναν ακόμη χρόνο ο Θεόδωρος Μαμμος (σ.σ. ήρθε αρχές Δεκεμβρίου στην ομάδα) και νέο ουσιαστικά πρόσωπο είναι ο Θανάσης Τσόλης, που θα έχει σημαντικό ρόλο στις ακαδημίες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια αναφέρει:
«Ο ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Θεόδωρο Μάμμο, ο οποίος τη νέα χρονιά θα αναλάβει όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, ελπίζοντας ότι η εμπειρία του στα γήπεδα θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και θα φέρει τίτλους πέρα από αυτόν του ανδρικού που παραμένει ένας από τους κορυφαίους στόχους μας!

Παράλληλα, για τις υποδομές της ομάδας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου στη φυσική κατάσταση στον τομέα των αθλοπαιδιών και διδακτορικού τίτλου στη Βιοκινητική στον τομέα των αθλοπαιδιών επίσης, με σημαντική μεταδιδακτορική έρευνα και συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού, Αθανάσιο Τσόλη, ο οποίος θα αναλάβει το σημαντικότερο μέρος των ακαδημιών του συλλόγου!

Τέλος, στις ακαδημίες του συλλόγου θα συνεχίσει το αποτελεσματικό έργο του, ο προπονητής Νίκος Χάρος, του οποίου η παρουσία αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας σε όλα τα πόστα που τον καλεί να συμβάλει ο σύλλογος».

Πληροφορίες και φωτογραφία από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News