Νάξος - ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Και με τη ...βούλα στη Β' Εθνική κατηγορία

"Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνικής κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί. Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ"

Με κάθε επισημότητα σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ προχώρησε σε αποκατάσταση αδικίας απέναντι όχι μόνο στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια αλλά και σε τρεις ακόμη ομάδες της Γ' Εθνικής (στους δύο ομίλους του Νότου) που λόγω της βιαστικής κίνησης να κλείσουν οι βαθμολογίες, δεν πρόσεξαν όλη την εικόνα του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πρόβλημα στις ομάδες. Η άμεση αντίδραση όμως της διοίκησης τόσο του ΑΠΑΣ τα Φανάρια όσο και της ΑΓΑΧΙΑ 82 από τον 1ο όμιλο, έφεραν την ανατροπή...

Και από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια θα γίνει η πρώτη ομάδα των Κυκλάδων που ανεβαίνει στην Β' Εθνική κατηγορία και θα αγωνίζεται στο Νότιο Όμιλο, καθότι με βάση την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στη Β' Εθνική δημιουργούνται τρεις (αντί για δύο) όμιλοι, ο Βόρειος, ο Κεντρικός και ο Νότιος όμιλος... Μάλιστα από τον όμιλο της Ναξιώτικης ομάδας ανεβαίνουν τόσο ο ΑΟΚ Χανίων όσο και ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου (καθότι υπήρχε η ισοβαθμία με 8-8 νίκες) ενώ χαμένοι ήταν ο Μίλωνας και το Πέρα με αρνητικό απολογισμό μετά από 17 αγώνες...  Συνολικά από τον 2ο όμιλο ανέβηκαν οι 9 από τις 13 ομάδες (!!!)

Και βέβαια το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που αλιεύσαμε από τον Γιάννη Νοταρά και το sportcyclades, το γεγονός ότι η άνοδος στην Β' Εθνικής συνέπεσε με την επέτειο της κατάκτησης του τίτλου στις Κυκλάδες το 2018 όταν επικράτησαν του Πανναξιακού ΑΟΝ με 79-70 πανηγυρίζοντας τον 4ο τίτλο στην ιστορία τους...

Άμεσα βέβαια είχαμε και την αντίδραση των άλλων σωματείων της Νάξου που προχώρησαν σε ανακοινώσεις

ΠΑΣ Νάξου : Τρία σημεία κλειδιά

Να που έγινε και αυτό,ο ΑΠ.Α.Σ. ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ στη Β’Εθνική Κατηγορία!! Τεράστια επιτυχία για την ομάδα, για τ’ Απεράθου, για την Αξά, για τις Κυκλάδες.

Επιτυχία που μόνο τυχαία δεν είναι μιας και ο ΑΠΑΣ καταφέρνει να συνδυάζει εδώ και πολλά χρόνια 3 πολύ βασικά συστατικά που οδηγούν στην επιτυχία :

1. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στις κατάλληλες θέσεις.Είτε πρόκειται για Διοίκηση είτε για προπονητές είτε για παίκτες.

2 .ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. Εδώ και χρόνια οι Ακαδημίες του ΑΠΑΣ είναι απ τις “μεγαλύτερες” των Κυκλάδων και ποσοτικά και ποιοτικά

3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.Σημαντικότατο ρόλο σε αυτή την επιτυχία έπαιξε η συνεργασία του ΑΠΑΣ με ανθρώπους-αθλητές , Πανναξιάκους σε ψυχή μεν αλλά που πέταξαν τις ταμπέλες και έβαλαν πάνω απ όλα το καλό του αθλήματος και του νησιού δε.

Από όλους εμάς στον ΠΑΣ Νάξου μιας και λίγο πολύ είμαστε και ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!

Πανναξιακός ΑΟΝ: Υπερηφάνεια

“O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο σωματείο ΑΠ.Α.Σ. “Τα Φανάρια” για την άνοδο του στην Β’ Εθνική κατηγορία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανθούμε ως Ναξιώτες για την επιτυχία αυτή καθώς με τον συντοπίτη σύλλογο εκτός από την ίδια έδρα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες αγωνίες ώστε ο Ναξιακός αθλητισμός να εξελιχθεί και να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο.

Ολόκληρη η πανναξιακή οικογένεια ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν με υγεία σε όλους”.

Πανναξιακός ΑΟ: Οι πρώτοι

"Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εκφράζει δημόσια τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια για την άνοδο τους στη Β Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Η ομάδα της Νάξου γίνεται η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο στο νομό μας κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους σαν Ναξιωτες!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο ξεκίνημα τους σε αυτήν την νέα κατηγορία και καλές επιτυχίες!"