Νάξος- ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Συνάντηση με δήμαρχο και συζήτηση για το γήπεδο

Αχ αυτές οι υποδομές... Χρόνια τις ακούμε, χρόνια ακούμε υποσχέσεις, αλλά βλέπουμε στα γύρω νησιά να υλοποιούνται και στο δικό μας μία από τα ίδια... Αποτέλεσμα; Κάθε χρόνο να αυξάνονται οι υποχρεώσεις των ομάδων, να έχουν όλο και περισσότερο ανάγκη από ένα δεύτερο κλειστό γυμναστήριο, αλλά;  "Είναι στο πρόγραμμά μας" η συνηθισμένη απάντηση από τα αρμόδια χείλη των κρατούντων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων...

Ε νομίζετε ότι πήραν διαφορετική απάντηση τα μέλη του ΑΠΑΣ τα Φανάρια που βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχειακό Μέγαρο; Μας μεταφέρουν ότι έγινε η συνάντηση, μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται ότι κέρδισαν και δύο μέλη της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι ιδιαίτερα απαιτητική (βλ Β' Εθνική, ρεκόρ για τις Κυκλάδες) αλλά περιμένουμε να μάθουμε την επόμενη κίνηση των ανθρώπων του Δήμου...

(Υ.γ. για το θέμα των κριτηρίων όσον αφορά τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ας μη το συζητήσουμε... είναι μεγάλο κεφάλαιο...)

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης του ΑΠΑΣ τα Φανάρια αναφέρει:

"Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νάξου & Μ.Κ κ.Δ.Λιανο και τον αρμόδιο Αντιδημαρχο Αθλητισμού κ.Ε.Κατσαρα για την συνάντηση, στην οποια αναλύθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα για την λειτουργία/χρήση των αθλητικών χώρων αλλα και τον προγραμματισμό των νέων χώρων άθλησης (κλειστό & ανοικτά γήπεδα).

Πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας παραμένει η δημιουργία νέου κλειστού προπονητικού χώρου στη Χώρα της Νάξου, αλλά και η θέσπιση κριτηρίων χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, ο αθλητισμός στο νησί μας θα φτάσει στα επίπεδα που όλοι ονειρευόμαστε!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News