Πανναξιακός ΑΟΚ: Εντυπωσιακή πρώτη και Βάβουλας στο τιμόνι της ομάδας

Ανώτερη των προσδοκιών ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Πανναξιακού ΑΟΚ με τους αθλητές και τους γονείς, που έγινε χθες Παρασκευή στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. στο ΔΑΚ Νάξου.

Το νέο εγχείρημα της δημιουργίας του νέου μπασκετικού σωματείου της Νάξου, όχι μόνο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά πλέον οι άνθρωποι που κίνησαν τις διαδικασίες θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, καθώς εκτός από τους γονείς έσπευσαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του συλλόγου, παρόντες σε αυτή την πρώτη ήταν και αθλητές που θα απαρτίζουν τα αγωνιστικά τμήματα.

«Θέλουμε την στήριξη όλων σας» ήταν οι πρώτες κουβέντες του προέδρου της προσωρινής διοίκησης κ. Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, που ανέπτυξε το πλάνο του συλλόγου στους γονείς και τους αθλητές που κατέκλυσαν την αίθουσα.Και τόνισε ότι θα έρθουν και οι εκλογές για τη σύσταση του ΔΣ ... 

Στην συνάντηση, παρουσιάστηκαν οι προπονητές των τμημάτων, που όπως γράψαμε θα είναι ο Τάσος Βάβουλας, ο Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης και ο Νάσος Βλάχος.  Κι ενώ για τον Τάσο Βάβουλα ότι κι εάν πει κανείς είναι λίγο καθότι το όνομά του είναι ταυτισμένο με το μπάσκετ στη Νάξο, ο Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης πέρυσι ήταν προπονητής στην ομάδα Κορασίδων της ΑΕ Σαντορίνης και στην ακαδημία του συλλόγου, ενώ ο Νάσος Βλάχος που είναι ειδικός στις προσχολικές και τις πολύ μικρές ηλικίες ήταν στην ακαδημία του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου.

Ο ξεκάθαρος στόχος που τέθηκε είναι η ανάδειξη ταλέντων μέσα από τα αναπτυξιακά τμήματα και η σωστή αθλητική παιδεία που θα λάβουν οι μικροί αθλητές από πτυχιούχους προπονητές με εμπειρία στις μικρές ηλικίες.

Όσο αφορά τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν τη νέα αυτή προσπάθεια, η διοίκηση παρουσίασε και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του νεοσύστατου συλλόγου που θα είναι ο Αλέξανδρος Κοττάκης.

Σε αυτή την πρώτη τοποθετήθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γιώργος Κεφαλιανός, το ιδρυτικό μέλος κ. Στράτος Φουτάκογλου, αλλά και οι προπονητές Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης και Τάσος Βάβουλας, ο οποίος έκανε γνωστά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, αλλά και την έναρξη των προπονήσεων που ορίστηκε για την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο ανοιχτό γήπεδο του ΓΕΛ Νάξου.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα sportcyclades.gr