Πανναξιακός ΑΟΝ: "Αντίο" σε Ρουέδα, έρχονται εξελίξεις

Η φετινή χρονιά του Πανναξιακού ΑΟΝ όσον αφορά το βόλεϊ κινείται αρκετά καλά (τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας με τη λήξη του πρώτου γύρου) και έχει ήδη κάνει αρκετούς "εδικούς" να φάνε το πληκτρολόγιό τους... Ενδεχομένως θα μπορούσε και καλύτερα, εάν μάλιστα η Κάρλα Ρουέδα, η Περουβιανή διαγώνια είχε καλύτερη απόδοση... Ομως, η 30χρονη δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα της ομάδας Ηρθε καθυστερημένα στην Ελλάδα (σ.σ. ελέω visa), με αποτέλεσμα να είναι πίσω σε σχέση με τις υπόλοιπες αθλήτριες και να μοιάζει σε αρκετά παιχνίδια εκτός κλίματος. Ναι, είχε πάθος, ναι έβγαζε αντίδραση, ήταν καλύτερη στην υποδοχή σε σχέση με ότι περίμεναν, αλλά όταν ... επενδύεις σε διαγώνια στο βόλεϊ, περιμένεις κάποια που θα κάνει τη διαφορά και να προσφέρει περίπου 15 πόντους μέσα στο νερό... 

Η Κάρλα Ρουέδα δυστυχώς δεν το έκανε... Με τη λήξη του 1ου γύρου είχε μόλις 69 πόντους (4η στο σύνολο της ομάδας) εκτελούσε με ποσοστό της τάξης του 26% στην επίθεση (50/189) κάτι που μοιάζει αδιανόητο για διαγώνια, ενώ είχε το καλύτερο πσοοστό στην υποδοχή (52% με 68/129) που την έφερε στην 1η θέση της σχετικής λίστας για τον Πανναξιακό. Ομως, ο Απόστολος Οικονόμου την ήθελε για ... σέντερ φορ και όχι για ...τερματοφύλακα. Πρόσφερε 10 άσους και 9 μπλοκ, στοιχεία που δεν ήταν ικανά εν τέλει να την κρατήσουν στη Νάξο.

Και μετά από αρκετές συζητήσεις, χθες Παρασκευή 3 Ιανουαρίου μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση Πανναξιακού ΑΟΝ - Ρουέδα και γίνεται προσπάθεια ώστε τις επόμενες ημέρες να γίνει γνωστή η αντικαταστάτριά της... Προφανώς και θα αγωνίζεται στην ίδια θέση από τη στιγμή που ο Πανναξιακός έχει ανάγκη από σταθερή σκόρερ...  Και να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Νάξου είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί αλλαγή αθλήτριας μεσούσης της χρονιάς, ενώ πέρυσι τέτοιες ημέρες είχε έρθει η Αμερικανίδα διαγώνια Κένεντι Μπράουν. Λέτε να γίνει συνήθεια η ενίσχυση από την Αμερική μεσούσης της σεζον; 

Ας δούμε τι αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με την Περουβιανή Διαγώνιο Κάρλα Ρουέδα που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας στη θέση της διαγώνιας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας του σωματείου με την Περουβιανή Διεθνή αθλήτρια Κάρλα Ρουέδα. Αποχαιρετούμε την Κάρλα και την ευχαριστούμε για την προσφορά της στην ομάδα μας. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στην συνέχεια της καριέρας της”

Εκ του γραφείου τύπου