Πανναξιακός ΑΟΝ: Ωρα (31/05) για Γενική Συνέλευση και αποφάσεις για το μέλλον

Με σύνθημα "ο Πανναξιακός ΑΟΝ είσαι ΕΣΥ", η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ, της ομάδας που έχει προσφέρει τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην ιστορία του αθλητισμού της Νάξου με συμμετοχές σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδας, βρίσκεται σε ένα ακόμη σταυροδρόμι... Και ζητάει την αρωγή όλων μας.. Μέσω αρχικά Γενικής Συνέλευσης και στη συνέχεια των εκλογών καθότι με τα νέα δεδομένα από την Κυβέρνηση, εεε έχουμε και εκλογές...

Και σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντανάσσσης έχουμε Γενική Συνέλευση... Ο Πανναξιακός ΑΟΝ χτυπημένος από τραυματισμούς βρέθηκε φέτος να "τερματίζει" στην 7η θέση του πρωταθλήματος, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του... Οι όποιες ερωτήσεις θα απαντηθούν από τους ανθρώπους της διοίκησης που -ειδικά τα τρία τελευταία χρόνια - τρέχουν μόνοι τους.. Μόνο υποσχέσεις έχουν ακούσει.. 

Και ζητούν απ όλους να σταθούν στο πλευρό τους ώστε η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ να επιστρέψει στις επιτυχίες και όπως τονίζεται να δοθεί και το βάρος που αναλογεί στα τμήματα υποδομών μέσα από μία νέα αρχή...

Αναλυτικά η πρόσκληση μέσω δελτίου Τύπου αναφέρει

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. συγκαλεί όλα τα μέλη του στην ετήσια  Γενική Συνέλευση του σωματείου με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
  • Απολογισμός Δράσης της αθλητικής σεζόν 2019-2020
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για το μέλλον και την εξέλιξη του σωματείου.
  • Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Πνευματικού  Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).

Η παρουσία όλων των φίλων του αθλητισμού και των φίλων του σωματείου μας κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης σημαντικά απαραίτητη κρίνεται και η παρουσία στη Γ.Σ. εκπροσώπων των φορέων του νησιού (Δημοτική αρχή, Σύλλογος Ξενοδόχων, Σύλλογος Μαζικής Εστίασης και Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος)  ώστε να δοθούν απαραίτητες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το σωματείο μας αλλά και ο αθλητισμός στη Νάξο γενικότερα.