ΝΔ Νάξου: Κόβουμε πίτα και γλεντάμε

Ποτέ δεν είναι αργά για να κοπεί μία πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ακόμη και στην περίοδο της Σαρακοστής… Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Νάξο το επόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της… Που; Στο κέντρο «Αιγαίο» που βρίσκεται έξω από τη Χώρα (σ.σ. στο δρόμο προς τη Ποταμιά) και η αλήθεια είναι ότι θα συνοδευτεί και από χοροεσπερίδα με ζωντανή μουσική… Αυτό που σίγουρα εντυπωσιάζει είναι οι υψηλοί καλεσμένοι. Και αυτό γιατί κεντρικός ομιλητής θα είναι ο εκ των αντιπροέδρων του κόμματος, ο Κωστής Χατζηδάκης ενώ στο πλευρό του αναμένεται να είναι και ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, που αποτελεί και τον γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας…

Από εκεί και πέρα, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να βρίσκονται ο Βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, ο Έπαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης και το κυριότεροι όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου οι υποψήφιοι βουλευτές Νομού Κυκλάδων. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις και νέα πρόσωπα;
 

Διαβάστε το σχετικό δελτίο και υπογράφει ο πρόεδρος της ΤΟ κος Στέφανος Στρατούρης…

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Τ.Ο ΔΗΜΤΟ Νάξου και μικρών Κυκλάδων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.00 μμ στο κέντρο ΑΙΓΑΙΟ.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης , ο Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης , οι υποψήφιοι βουλευτές Νομού Κυκλάδων, ο πρώην υπουργός εργασίας Βρούτσης Ιωάννης , ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, όπου θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής. Προσκεκλημένος επίσης είναι και ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης και άλλα στελέχη του κόμματος.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή τόσο στους καλεσμένους μας όσο και στο κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μετά την κοπή της πίτας και τις ομιλίες θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα με ζωντανή μουσική μέχρι το πρωί. Η τιμή εισόδου πλήρες γεύματος με ποτό και αναψυκτικό είναι 10 ευρώ».