Ελλάδα - Γλέζος: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία - Το αίτημα της οικογένειας

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο... Είναι η πανδημία άλλωστε που ώθησε την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση, η οποία στεναχωρεί ουκ ολίγους Ελληνες που θα ήθελαν να δώσουν το παρών στο τελευταίο αντίο του Μανώλη Γλέζου... Και όπως έγινε γνωστό, σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει η κηδεία του 98χρονου Ναξιώτη αγωνιστή, που όπως έχουμε αναφέρει "έφυγε" από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μαρτίου, λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Υπάρχει άλλωστε και η σχετική διευκρίνηση στην ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος, όπου τονίζεται ότι αυτό θα γίνει λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη "Νίκου Ν. Γλέζου" στ’ Απεράθου. Μία βιβλιοθήκη που αποτέλεσε άλλωστε και το μεγάλο στοίχημα του Μανώλη Γλέζου... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή.

Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948, IBAN: GR6202602440000120201196948)".