Κυκλάδες: Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο, στη Νάξο σύλληψη για ναρκωτικά

Με τον Αύγουστο να διανύει τις πρώτες ημέρες, η Αστυνομική Διεύθυνση στις Κυκλάδες είναι σε εγρήγορση παρά το γεγονός ότι η υποστελέχωση είναι δεδομένη… Κυρίως σε Μύκονο και Σαντορίνη, όπου ο υπερτουρισμός έχει γίνει … viral. Κι έτσι με βάση το σχετικό δελτίο ενημέρωσης είχαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε συλλήψεις οκτώ ατόμων, κυρίως για κατοχή ναρκωτικών ουσιών… Πρωταγωνίστρια η Μύκονος, ενώ και στη Νάξο είχαμε σύλληψη Έλληνα για κατοχή ναρκωτικών..

Ας δούμε χρονικά την αναφορά των συμβάντων με βάση την ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων

# Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο. Την 10-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 33 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -11,6- γραμμαρίων. Επιπλέον, ο 33χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

# Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία στη Θήρα. Την 10-08-2019 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονη αλλοδαπή η οποία κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

# Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο. Την 10-08-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

# Σύλληψη αλλοδαπού για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο. Την 10-08-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, 35χρονος αλλοδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

# Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Μύκονο. Την 11-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 28 ετών, οι οποίοι οδηγούσαν δίκυκλα μοτοποδήλατα υπό την επήρεια αλκοόλ.

# Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο. Την 11-08-2019 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 35χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -11- γραμμαρίων.