Νάξος: Από σήμερα έκλεισε η .. πόρτα στη χερσαία ζώνη

Μπήκε το καλοκαίρι... Παραδοσιακά η ημέρα κατά την οποία ... κλείνει η παραλία της πόλης της Νάξου, σηματοδοτεί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου... Ε έτσι κι εφέτος αν και ήρθε λίγο νωρίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια... Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησαν στο κλείσιμο της παραλίας με τα γνωστά Stop και όπως διαβάζουμε θα ανοίγει στις 3 το πρωί της επόμενης ημέρας.... Παράλληλα έχουμε και την μονοδρόμηση της Παπαβασιλείου (άνοδος) από την Alpha Bank έως το ..καφενείο του Μελανίτη. Και όπως είναι λογικό θα έχουμε και τη μεταφορά της στάσης ταξί έξω από την τράπεζα, όπως γίνεται επίσης κάθε χρόνο...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τίτλο "Απαγόρευση Κυκλοφορίας σε οδούς της Χώρας Νάξου"

"Σε εφαρμογή Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 12-06-2020 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την Μικρή Προβλήτα, από τις 20:00 έως τις 3:00 το πρωί καθώς επίσης και στην οδό Αρ. Πρωτοπαδάκη από την συμβολή της με την Πλ. Πρωτοδικείου έως την οδό Παπαβασιλείου.

Επίσης, η οδός Παπαβασιλείου μονοδρομείται (άνοδος) από την Alpha Bank έως τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου (καφενείο Μελανίτη) όπου και τοποθετείται η ανάλογη σήμανση.

Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν τoυς Περιφερειακούς Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης καθώς επίσης και να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η άσκοπη χρήση των οχημάτων εντός της πόλης.

Προκειμένου να αποκτήσουμε μία φιλική πόλη για τους πεζούς απαιτείται η συμβολή όλων μας.

Παρακαλούμε το Α.Τ. Νάξου και το Λιμεναρχείο, για την ενημέρωση και τη συμβολή στην τήρηση της κυκλοφοριακής απαγόρευσης".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News