Νάξος: Εργασίες διαγράμμισης στα πάρκινγκ σε Δημαρχείο και Ποτάμι

Κουδουνάκι (σ.σ. είναι της εποχής άλλωστε)... Οσοι έχουν τα αυτοκίνητά τους στους χώρους στάθμευσης κοντά στο Δημάρχειο Νάξου και στο Ποτάμι, καλό θα είναι να τα πάρουν έως και την 22η Φεβρουαρίου. Μετά; Αναλαμβάνει ο Δήμος και με τον γερανό τα πηγαίνει όπου προβλέπεται. Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου και προφανώς ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, προχωρεί σε εργασίες διαγράμμισης στους χώρους αυτούς ... Παράλληλα θα προσπαθήσει να τους καθαρίσει ώστε να μην χρειαστεί να παρέμβει στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου... Παράλληλα, θα έχουμε αντίστοιχες δράσεις και σε χώρους έξω από τη πόλη (προς Αγία Αννα ή στην ευθεία του αεροδρομίου) τις ίδιες ημέρες.. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (φέρει την υπογραφή του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού) αναφέρει: 

"Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 25-02-2020 και την Τετάρτη 26-02-2020 θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης πλησίον του Δημαρχείου και επί της οδού Μαργαρίτη (Ποτάμι).

Οι εν λόγω χώροι θα κλειστούν προσωρινά από το Σάββατο 22-02-2020 το μεσημέρι προκειμένου να υλοποιηθούν οι προπαρασκευαστικές εργασίες (καθάρισμα, σκούπισμα κλπ) ώστε να είναι δυνατή η διαγράμμιση τους τις επόμενες ημέρες και θα παραδοθούν την Πέμπτη 27-02-2020.

Παρακαλούμε όπως απομακρύνετε τα οχήματά σας από τους προαναφερόμενους χώρους έως το Σάββατο 22-02-2020

 Όσα οχήματα δεν απομακρυνθούν εντός της παραπάνω προθεσμίας θα περισυλλεχθούν από τον Δήμο με την χρήση γερανοφόρου οχήματος.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 25-02-2020 έως και την Πέμπτη 27-02-2020, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στις οδούς:

α. από το Naxos Camping έως τη διασταύρωση προς Στελίδα (ευθεία Αεροδρομίου)

β. από τον Αγ. Αρσένιο έως την Αγία Άννα

Παρακαλούμε για την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών και εφιστούμε την προσοχή τους κατά την κυκλοφορία στα εν λόγω τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου.