Νάξος: Πρωινό ξύπνημα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα Λιβάδια και Σαγκρί

Μία ακόμη διακοπή ρεύματος έχουμε προγραμματισμένη για αύριο... Σήμερα το πρωί όπως είναι γνωστό είχαμε διακοπή σε Στελίδα και Αγίο Προκόπιο... Ε, αύριο πηγαίνουμε προς τα Λιβάδια. Για να μην έχουμε παράπονα... Και μάλιστα πρωί πρωί, οπότε οι νοικοκυρές καλό είναι να προσέχουν... .

Παράλληλα, θα έχουμε εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνουν στο σύνολο των υποδομών όσον αφορά τα ηλεκτροφόρα καλώδια και έτσι αύριο Τρίτη 5 Νοεμβρίου, οι κάτοικοι σε Γαλανάδο, Τρίποδες, Αγιο Αρσένιο, Σαγκρί και Τουμπακάδες θα ξυπνήσουν (από τις 08:00 έως τις 09:00) στο ...σκοτάδι όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τη Τρίτη 05 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 09:00 στις περιοχές: Γαλανάδα, Αγιο Αρσένιο, Τρίποδες, Τουμπακάδες και Σαγκρί". . 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.