Νάξος: Σύλληψη αλλοδαπού που "άνοιξε" αυτοκίνητα στο λιμάνι

Από τα παράξενα της χθεσινής ημέρας και μάλιστα στην Νάξο. Ποιο είναι αυτό; Μα η σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού, αργά το βράδυ της Κυριακής όταν εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος να κάθεται καθισμένος πάνω σε lap top σε παγκάκι της χερσαίας ζώνης του λιμανιού κι ενώ προηγούμενως είχε …ανοίξει αυτοκίνητο γνωστού Ναξιώτη επιχειρηματία.  Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 50χρονος Ιρακινός είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης αρκετών χρόνων και όταν .. άνοιξε το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο μέσο περίπου της χερσαίας ζώνης, πήρε πολύτιμα έγγραφα τα οποία πέταξε στη θάλασσα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, που για άγνωστο λόγο τον μετέτρεψε σε … μαξιλαράκι ώστε να απολαύσει την υπέροχη βραδιά…  Εδώ να σημειώσουμε ότι στέλεχος του Λιμενικού Σώματος μάζεψε με την βοήθεια βάρκας τα έγγραφα που επέπλεαν στην θάλασσα (!!!!)

Πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος νωρίτερα είχε «ανοίξει» ένα ακόμη αυτοκίνητο, πήρε ρούχα αλλά μετά την σύλληψή του, αυτά επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Η όλη συμπεριφορά του πάντως ήταν παράξενη και προβλημάτισε τους ανθρώπους του Λιμεναρχείου Νάξου...  

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά:  «Στη σύλληψη ενός 50χρονου αλλοδαπού  προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε ο ανωτέρω είχε αφαιρέσει από Ι.Χ.Ε. όχημα, που ήταν σταθμευμένο στη χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη του οχήματος. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το  Λιμεναρχείο Νάξου».