Σύρος: Τραυματισμός εργατοτεχνίτη εν ώρα εργασίας στο Νεώριο

Κυριακή απόγευμα και ηλεκτρολόγος που εργάζονταν στο Νεώριο της Σύρου, στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, για άγνωστους λόγους έως τώρα, βρέθηκε στο κενό μετά από πτώση που είχε... Αποτέλεσμα; Οπως αναφέρει το δελτίο ενημνέρωσης από το Λιμεναρχείο Σύρου, έσπασε το χέρι του. Το παράξενο είναι ότι μεταφέρθηκε - με μέριμνα της εταιρείας ΟΝΕΧ - από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου σε Νοσοκομείο της Αθήνας για περαιτέρω περίθαλψη... Και όπως διαβάζουμε νοσηλεύεται σε θεραπευτήριο των Αθηνών... 

Τι αναφέρει το δελτίο Ενημέρωσης από το Λιμεναρχείο Σύρου

"Ενημερώθηκε απογευματινές ὠρες της Κυριακής το Λιμεναρχείο Σύρου για τον τραυματισμό εργατοτεχνίτη στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Νεωρίου Σύρου, μετά από πτώση του από ύψος, κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Πρόκειται για εργαζόμενο με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, ο οποίος είχε μία πτώση κατά τη διάρκεια της εργασίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του. Ο άνδρας διεκομίσθη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω περίθαλψη και με μέριμνα της εταιρείας ΟΝΕΧ, νοσηλεύεται σε θεραπευτήριο των Αθηνών".