Ελλάδα: "Εφυγε" η ... λατρεία, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

Είναι κρίμα που μένει στο μυαλό μας ως η ...λατρεία του Ζάχου Δόγκανου, αλλά αυτά έχει η τηλεόραση... Αναφερόμαστε στον Πάνο Χατζηκουτσέλη, έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο οποίος έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών . Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο προσωπικός του φίλος Άγγελος Πυριόχος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.  Τι ανέφερε; "Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτη".

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως «Μαντάμ Σουσού» και «Η ζωή του Αττίκ». Μάλιστα, έχει κι έναν αδελφό, επίσης ηθοποιό, τον Γιώργο Λώζο. 

Έγινε ευρέως γνωστός όταν υποδύθηκε τον «Παπαπέτρου» στην σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και Εγώ» (1996), στο πλάι του Γιάννη Μπέζου. Συμμετείχε επίσης σε δημοφιλείς σειρές όπως: «Ντόλτσε Βίτα», «Στο Παρά 5», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Safe Sex».  Αξιοσημείωτο είναι ότι εμφανίστηκε και σε τηλεπαιχνίδια την δεκαετία του 80 

Το 2012 είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «Αγνή Μπάτσα: Η ανάλγητη ντετέκτιβ» από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ