Ελλάδα: Οι Σκαδιώτες - Μεσώτες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Σύλλογος Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου και χθες Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα, είχαμε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το πιο σημαντικό; την βράβευση των νέων φοιτητών που προέρχονται από τα δυο χωριά της Ορεινής Νάξου... Ουκ ολίγοι οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους, η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος αλλά και ο πολιτευτής και γιατρός Γιάννης Βλασερός... 

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου στο διαδίκτυο... 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 12 του Γενάρη, η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, που συμπεριελάμβανε την βράβευση των νέων φοιτητών μας, και πλούσια κεράσματα, που μεγάλο μέρος αυτών, όπως και η πίτα, ήταν προσφορά του συγχωριανού μας από το Σκαδό, κ. Στέλιου Κορρέ (catering, οργάνωση δεξιώσεων). Πλήθος κόσμου, κατέκλυσε την αίθουσα μέσα, αλλά κι έξω από αυτήν. Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου θερμά ευχαριστούν τους συγχωριανούς μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον πατέρα κ. Χρήστο Λογαρά, καθώς και όλους όσοι ήταν κοντά μας σε αυτή την εκδήλωση.

Όπως, οι άξιοι εκπρόσωποι της μουσικής παράδοσης του τόπου μας, αλλά και συγχωριανοί μας, η κα. Λέτα και ο κ. Νικηφόρος Κορρές, ο δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Κορρές, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Μαγκανάρης, Μανόλης Δερεδίνης, Δήμος Κωνσταντίνος.

Μας τίμησαν επίσης, ο κ. Γιάννης Βλασερός Καρδιολόγος-Δ/ντής Καρδιολογικής Κλινικής Ιπποκράτειου Αθηνών, η κα. Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων, οι χοροδιδάσκαλοι, και του χορευτικού μας, κα. Μαρία Κλουβάτου και κ. Γιάννης Τσελέντης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων κ. Μανόλης Καλαϊτζής, καθώς και πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων Κεραμωτής, Κορωνιδιατών, Κουρουνοχωρίου- Μύλων, Δαμαριώνα, Απολλωνιατών, Δανακιωτών, Σαγκριωτών, Εγγαριτών, Δαμαλά, και της Ο.ΝΑ.Σ. Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους υγεία, ευημερία και δράση!