Οδηγός χριστουγεννιάτικων οδηγών για άνδρες... Τι να μην αγοράσετε στην φίλη σας

Αγόρια το νού σας, μέρες που είναι όλο και κάποιο δωράκι ετοιμάζεστε να προσφέρετε στην σύζυγο σας, στην επίσημη αγαπημένη, στην παράνομη αγαπημένη, στην κολλητή, στην αδερφή, στην μητέρα ή σε όποιες γυναίκες σας περιτριγυρίζουν τέλοσπάντων αυτή την εποχή.

Της Μαρίας Περδικέα (wifinews.gr)

Προσοχή όμως, υπάρχουν δώρα για τα οποία σας θαυμάζουν και άλλα που σας ντροπιάζουν. Εννοείται πως το καλόγουστο και το σωστό δώρο δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως ακριβό. Και στην τελική, η κίνηση και η διάθεση μετράει.

Υπάρχουν λοιπόν τρείς κατηγορίες δώρων και καλό θα είναι να τις μάθετε φίλοι μου έτσι ώστε και να βγείτε ασπροπρόσωποι, και να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας.

Ξεκινώντας απο την πρώτη κατηγορία το μόνο που θα πω είναι οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες λατρεύουμε τα ρούχα, τις γόβες, τις τσάντες, τα εσώρουχα, τα κοσμήματα. Τα αποδέχομαστε πάντα με μεγάλο ενθουσιασμό, χαμόγελο colgate και δυνατά επιφωνήματα. Αν θέλετε λοιπόν να μας ενθουσιάσετε καλό είναι τα φετινά δώρα να περιλαμβάνουν ένα απο τα παραπάνω προιόντα. Αφού θα μπείτε στον κόπο και στα έξοδα καντε το τουλάχιστον σωστά.

Στην συνέχεια υπάρχουν τα δώρα που μας αφήνουν παγερά αδιάφορες και τρίτον αυτά που μας κάνουν απλά έξω φρενών. Γι’αυτό ΠΟΤΕ μην αγοράζετε στην αγαπημένη σας το άρωμα που φορούσε η πρώην φίλη σας. Οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Αποφύγετε τα χουχουλιάρικα πουλόβερ με τον Ρούντολφ η κάποιο εξωγήινο πλάσμα. Είναι αδιάφορα. Μην χαρίζετε ζυγαριά σε μια γυναίκα όσο ωραίο design και αν έχει. Είναι αιτία χωρισμού. Μην της κάνετε δώρο μια σκυλίτσα αν είναι γυναίκα καριέρας. Δεν έχει ούτε όρεξη ούτε χρόνο να την βγάζει δύο φορές την ημέρα βόλτα.

Αποφύγετε τα σετ καλλυντικών που περιλαμβάνουν σκράμπλ σώματος, σαπούνι απολέπισης, κρέμα για την κυτταρίτιδα, ορό σύσφιξης. Κάντε της καλύτερα δώρο μια συνδρομή στο κοντινό γυμναστήριο.

Μην της αγοράσετε το καινούργιο σετ αντικολλητικών σκευών όσο δελεαστική και αν είναι η προσφορά. Είπαμε δούλα και κυρά αλλά μέχρι ενός σημείου.

Οχι αλλά αρωματικά κεριά, ειναι πολυ βαρετό και προβλέψιμο. Ασε που δείχνει οτι την «ξεπέταξες». Αποφύγετε βιβλία αυτοβοήθειας, σημειωματάρια, Filofax, και λοιπά ξενέρωτα gadgets που παραπέμπουν στην εργασία και στις υποχρεώσεις.