Ζώδια (17/12 - 23/12): Δίας και Τοξότης ευνοούν τον έρωτα

Ερωτική αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα (17 - 23 Δεκεμβρίου) σχεδόν για όλα τα ζώδια. Ευνοούνται τα ταξίδια όπως και οι συναλλαγές που έχουν να κάνουν με εξωτερικό. Νέα σχέδια και νέες προοπτικές έχουν την ευλογία του Δία στον Τοξότη, όπως και πολλές συναντήσεις και μηνύματα θα έχουν την τιμητική τους. Ίσως κάποια άτομα επιστρέψουν από το παρελθόν και στο χέρι σας είναι να τα δεχτείτε ή όχι ξανά. Να ξέρετε όμως πως παρουσιάζονται και νέα πρόσωπα στην ζωή μερικών που δίνουν την φρεσκάδα και την ανανέωση που επιζητούν εκείνοι που θέλουν να προχωρήσουν μπροστά. Καλή εβδομάδα λοιπόν και να έχετε να μάτια σας ανοιχτά γιατί θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Γράφει η "Ηλέκτρα" για το Naxospress.gr 

Αναλυτικά οι προβλέψεις ανά ζώδιο και για την εβδομάδα που διανύουμε... 

ΚΡΙΟΣ 
Ευνοϊκή εβδομάδα αγαπημένα μου Κριάρια, για ταξίδια και μετακίνησεις. Κάποιοι ίσως να συναντήσετε και τον έρωτα πάνω σε ταξίδι η να κλείσετε μια πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία. Θα λάβετε νέα μέσω μηνυμάτων και οι πιο τυχεροί μία σχέση που έχετε θα οδηγηθεί σε ένα πιο επίσημο επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταυράκια μου, καλά νέα θα έχετε αυτήν την εβδομάδα και προτάσεις ξαφνικές, που δεν τις περιμένατε. Επίσης ένα άτομο από το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα. Θα είστε τυχεροί αλλά μην θαμπωθείτε. Το μήνυμα της εβδομάδας είναι «σκέψη και όχι έπαρση»

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η εβδομάδα σας Διδυμάκια μου ξεκινάει λίγο στενάχωρα. Είστε θλιμμένοι και πολλές σκέψεις σας βασανίζουν. Επίσης μία καθυστέρηση ή μία δυσάρεστη πληροφορία σας χαλάει την διάθεση αλλά στο τέλος αισθάνεστε πιο δυνατοί και όλο αυτό το συμβάν σας δίνει ώθηση να προχωρήσετε μπροστά και μάλιστα θριαμβευτικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Καρκινάκια μου, μια απογοήτευση σας διακατέχει πως ότι δίνετε εσείς στους άλλους δεν λαμβάνετε το ίδιο από αυτούς. Πρέπει να ξεπεράσετε αυτή την σκέψη και ότι είναι τοξικό στην ζωή σας να το αποχωριστειτε. Αυτή η εβδομάδα ευνοεί εξόδους με φίλους και διασκέδαση και νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Ευχάριστο δίλημμα για τα λιονταράκια. Από εκεί που δεν το περιμένουν θα λάβετε πρότασεις που θα σας εκπλήξουν. Τα μάτια σας ανοιχτά λοιπόν, όπως και τα κινητά σας, γιατί ο έρωτας μπορεί να σας στείλει μήνυμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Καταπληκτική εβδομάδα για τους Παρθένους. Εύνοια με ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Επίσης ολοκλήρωση μίας κατάστασης και μία ευτυχισμένη περίοδος μετά από τις φουρτούνες που περάσατε. Επιτέλους νιώθετε πάλι τον έλεγχο της ζωής σας και νιώθετε πάλι ασφαλείς.

ΖΥΓΟΣ
Συναισθηματική εμπλοκή έχουν οι ζυγοί μας που ίσως έχει να κάνει με παρελθοντικές καταστάσεις η με σχέσεις που δεν βρίσκετε τον τρόπο να απελευθερωθείτε. Όμως ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σας και αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Επίσης ίσως να έχετε και μία ερωτική πρόταση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματική εύνοια για τους σκόρπιους αλλά όχι μόνο. Επίτευξη στόχων αλλά και εξέλιξη σε μία σχέση που σας ενδιαφέρει. Το μήνυμα της εβδομάδας είναι να είστε ομαδικοί και συνεργάσιμοι και όμορφα πράγματα θα σας συμβούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Εύνοια σε νέα ξεκινήματα έχει αυτή η εβδομάδα για τα τοξοτάκια μας. Ανανέωση όμως και στις σχέσεις σας. Ο Δίας είναι στο πλευρό σας σε κάθε καινούργια αρχή έχετε βάλει στο μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε τον φρέσκο αέρα της αλλαγής και μην προσκολλατε στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Κάθετες και σκληρές αποφάσεις πρέπει να πάρετε αυτόν τον καιρό αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, που ίσως αποφεύγατε καιρό. Ίσως έρθει η ώρα να το κάνετε διότι θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι να νιώσετε την ζεστασιά και την θαλπωρή της οικογένειας σας και όποιο αγαπητό πρόσωπο σας περιβάλλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ερωτική εβδομάδα για τους Υδροχόους. Κάποιο άτομο σας σκέφτεται παρα πολύ και ίσως δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και τέλος θα λάβετε μία αναγνώριση που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ 
Η εβδομάδα αυτή σας καλεί ψαράκια μου να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας. Να εμβαθύνετε στις πραγματικές σας ανάγκες και ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για το δικό σας μέλλον. Είναι ένας μοναχικός δρόμος που όμως στο τέλος της διαδρομής θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και με απόλυτη επιτυχία. Προχωράμε μπροστά λοιπόν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News