Κυκλάδες: "Καθαρή" η Νάξος στους ελέγχους, που έπεσαν πρόστιμα και έκλεισαν μπαρ

Τα .. καλύτερα παιδιά είμαστε εδώ στη Νάξο… Ολοι οι έλεγχοι καθαροί. Το βλέπετε σε κάθε σας κίνηση. Ολοι τηρούμε τους κανόνες και τα πρωτόκολλα υγιεινής. Αποτέλεσμα; Κάθε έλεγχος που γίνεται από τα αρμόδια όργανα να μην φέρνουν κανένα αρνητικό αποτέλεσμα… 

Να σημειώσουμε βέβαια ότι συνεχίζονται κανονικά οι σαρωτικοί έλεγχοι της αστυνομίας στα νησιά και ειδικότερα σε beach bar και άλλα καταστήματα. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται για την εφαρμογή των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού και εφαρμόζονται από την αρχή του μήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, από χτες το απόγευμα και μέχρι σήμερα τα ξημερώματα, σφραγίστηκαν για υπεράριθμους πελάτες, για 15 μέρες: ένα μπαρ στη Σύρο και επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και ένα στη Μύκονο, με 3.000 ευρώ πρόστιμο. Επίσης έγιναν δύο συλλήψεις σε ισάριθμα καταστήματα για ηχορύπανση, το ένα από τα οποία σφραγίστηκε για 15 μέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ στη Σαντορίνη υποβλήθηκε μία μήνυση για ξαπλώστρες χωρίς άδεια.

Συνολικά σε επιχειρήσεις έγιναν 22 έλεγχοι στη Μύκονο, 19 στην Πάρο, 24 στη Σαντορίνη, 6 στη Σύρο και 8 στην Ίο. Για μάσκες έγιναν 51 έλεγχοι σε Κέα, Τήνο, Νάξο, Άνδρο και Μήλο και βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις για τις οποίες κόπηκαν πρόστιμα των 150 ευρώ. (3 Μήλος, 1 Φηρά, 3 Άνδρος, 2 Κέα, 1 Σύρος, 1 Ίος, 1 Μύκονος).

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News