ΠΝΑΙ - Νάξος: Πρόσκληση για ένταξη σε ειδική ιστοσελίδα επιχειρήσεων που δέχονται παραγγελίες εξ αποστάσεως

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ακολουθεί τους ρυθμούς των ημερών και δημιουργεί τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη.. Το είδαμε με την τηλεϊατρική, το βλέπουμε και τώρα.. Μέσα από την σελίδα της στο διαδίκτυο μπορούν οι επιχειρηματίες να εντάξουν τις επιχειρήσεις τους που έχουν σχέση με παροχή προϊόντων εξ αποστάσεως... Η αρχή έγινε στη Σύρο όπως διαβάζουμε και τώρα μας ενημερώνει ο Έπαρχος Νάξου κος Μαργαρίτης ότι μπορεί να γίνει και για τη Νάξο... Οπότε; Για να πάμε... 

Το δελτίο Ενημέρωσης που υπογράφει ο Επαρχος Νάξου, Ιωάννης Μαργαρίτης, αναφέρει: 

Σε εφαρμογή του Μνημονίου Ενεργειών Covid-19 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και για λόγους πρόληψης-περιορισμoύ της πιθανότητας εξάπλωσης του Κορωνοϊού, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.pnai.gov.gr  θα αναρτηθούν πίνακες, (όπως έχει γίνει ήδη για το νησί της Σύρου), με τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου που δέχονται παραγγελίες εξ αποστάσεως και παραδίδουν τα αγαθά στο σπίτι.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τις επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου (υπεραγορές τροφίμων, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, οπωροπωλεία κ.α.) που δέχονται παραγγελίες εξ αποστάσεως, παραδίδουν τα αγαθά στο σπίτι και επιθυμούν να περιλαμβάνονται στους ανωτέρω πίνακες, να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα και να την αποστείλουν στο email[email protected] της υπηρεσίας μας.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2285361444, 2285361451, 2285361452.

Δείτε πως είναι η φόρμα (κατεβάστε την από το pdf στο τέλος του άρθρου) 

forma-perif.jpg

Συνημμένα Αρχεία: