Σαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Υπογραφές για έργα εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Ακρωτηρίου

Πριν από μερικές ημέρς, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλης Ορφανός υπέγραψε σύμβαση για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας του Ημεροβιγλίου. Ενα έργο που είχε ανάγκη η περιοχή (Ημεροβίγλι) για να μπορέσει να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο... Σήμερα, έχουμε την ανακοίνωση για μία ακόμη υπογραφή σύμβασης... Στην περιοχή του Ακρωτηρίου... Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αφορά τα έργα εξωτερικού δικτύου ύδρευσης... 

"Πιστή στις δεσμεύσεις της για την υλοποίηση έργων υποδομών, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία του έργου κατασκευής εξωτερικών δικτύων ύδρευσης στην περιοχή του Ακρωτηρίου με την οποία διασφαλίζεται η επάρκεια νερού του οικισμού.
Το έργο αντικαθιστά το παλαιό δίκτυο μεταφοράς νερού και το εκσυγχρονίζει με νέα δεξαμενή και αντλιοστάσιο, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ροή αλλά και επάρκεια νερού στους κατοίκους της περιοχής.
Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλη Ορφανού και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Παύλου Μπιτσικώκου και συνεργάτες Ο.Ε., Δημήτριο Κρούσκο".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News