Πανελλαδικές 2020 - Δωδεκάνησα: Ο πρώτος μαθητής από Ειδικό σχολείο που θα γίνει φοιτητής

Επιτυχία στις Πανελλαδικές του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου: Συγχαρητήρια στον Μιχάλη Τριομμάτη, τον πρώτο μαθητή Ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο, που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

Ο μαθητής Μιχάλης Τριομμάτης του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου, κατάφερε να είναι ο πρώτος μαθητής Ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο, που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα στο f.b του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου.

Θερμά συγχαρητήρια στο Μιχάλη, στην οικογένειά του, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και φυσικά στον ακάματο Διευθυντή Βασίλη Χριστινάκη, για την τόσο σημαντική αυτή επιτυχία, η οποία αντανακλά σε όλο τον κόσμο της Ειδικής Αγωγής στη χώρα μας.

Δείτε την ανακοίνωση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Μιχάλη Τριομμάτη ( Mike Triommatis ) για τη μεγάλη επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Ο Μιχάλης στηριζόμενος αποκλειστικά στο διάβασμα του, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και στην οικογένεια του κατάφερε να είναι ο πρώτος μαθητής ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Η ευτυχία και η υπερηφάνεια που νιώθουμε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στη σχολή που θα επιλέξει να συνεχίσει. Το μέλλον είναι δικό του!

Πως αντέδρασαν οι γονείς του;

ΠΕΡΑΣΕΕΕΕΕΕΣ Mike Triommatis ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!! Ξεκίνα να δηλώνεις σχολές που γουστάρεις ....Είσαι απίστευτος ο μοναδικός μαθητής ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΛ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που τόλμησε να δωσει ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ μαζι με τα υπολοιπα ΕΠΑΛ χώρις κανενα φροντιστήριο στην ζωή σου ....μόνος σου ......ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉ ΔΙΚΤΥΑ όλα δικά σου !!!!!!!!!!!!!!!!! Βασίλης Χριστινάκης Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για όλα αυτά τα χρόνια που είσαι δίπλα του από την πρώτη Γυμνασίου εχεις κανει τα πάντα σαν να ήταν γιος σου

Ενημέρωση από την ιστοσελίδα amea-care.gr

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...