Αγρίνιο: Η ανακοίνωση καφε(ν)τζή που παραδέχεται ότι οι πελάτες του τον γράφουν στα ... τέτοια τους

Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει... Οι Ελληνες συμμορφώθηκαν λέει... Και δεν καπνίζουν πλέον σε δημόσιους χώρους. Και παραθέτουν και αριθμούς: άνω του 85% η συμμόρφωση των πελατών κυρίως στα καταστήματα εστίασης... Είναι όμως έτσι; Στο Αγρίνιο μάλλον έχουν διαφορετική άποψη... Και συνεχίζουν σνα να μην συμβαίνει τίποτα. Αποτέλεσμα; Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης μπορεί να θέλουν να συμμορφωθούν με το Νόμο αλλα δεν τους αφήνουν οι πελάτες να ... αγιάσουν...

Και φτάσαμε στην επική - το λιγότερο - ανακοίνωση που συναντήσαμε στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας agrinionews.gr .. Εκεί όπου αγανακτισμένος καφεντζής (έτσι υπογράφει)  καφενείου που βρίσκεται στο Αγρίνιο και κοντά στο δημαρχείο, αναγκάσηκε να κολλήσει μια ανακοίνωση στην τζαμαρία του μαγαζιού του με την οποία περιγράφει χαριτολογώντας πως οι πελάτες του απλά τον γράφουν και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι μόνος... 

Κι όπως διαβάζουμε στην σχετική δημοσίευση " Δεν ξέρουμε πως πάει στο Αγρίνιο η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, πάντως ο χαβαλές από ιδιοκτήτες καταστημάτων δίνει και παίρνει. Και σε μερικές περιπτώσεις παράγει άφθονο γέλιο.

Όπως το καφενείο στο κέντρο της πόλης, κοντά στο δημαρχείο, που θέλει να είναι καλυμμένο σε περίπτωση που… παραστρατήσει κανείς. Όπως εξηγεί ο απίθανος (κάποιοι τον λένε και απερίγραπτο) καφετζής εκείνος τους λέει να μην καπνίζουν αλλά είναι μόνος του, τον… γράφουν και του ασκούν βία! Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτε!

Σε καλό του, μας έκανε και γελάσαμε…

Για την ιστορία το μήνυμα είναι αναρτημένο εδώ και καιρό αλλά στο κατάστημα η απαγόρευση ισχύει, να το ξεκαθαρίσουμε. Άπαντες βγαίνουν έξω να καπνίσουν ακόμη κι αν παίζουν δηλωτή και πρέπει να διακόψουν το …ματς!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News