Εκτακτο: Χάλασαν τα υδραυλικά όλων των ελληνικών εξοχικών (!!)

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς στα social media να κάνουμε πλάκα με τις πεθερές και τις επισκέψεις στα Super Market, όμως υπάρχουν και κάποιοι που βρίσκουν εντυπωσιακές δικαιολογίες ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν από την καραντίνα. Το πρόβλημα όμως, είναι ότι μία συγκεκριμένη δικαιολογία από το απόγευμα της Παρασκευής έως το μεσημέρι της Κυριακής που θα μπορούσε να δικαιολογήσει και ένα ...τριήμερο στο εξοχικό έγινε viral... Ποια είναι αυτή;  Ότι του έσπασαν τα υδραυλικά. Κάτι που σκέφτηκαν πολλοί προκειμένου να περάσουν το Σαββατοκύριακο μακριά από τη μόνιμη κατοικία τους, να απολαύσουν την εξοχή παρά την καραντίνα και να μη ζήσουν τον εγκλεισμό των υπολοίπων.

Ενώ βρισκόμαστε σε συνθήκες καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορία την οποία πρέπει να τηρήσουμε όπως είπε και ο Σ. Τσιόδρας στην ενημέρωση που έκανε "ευλαβικά", πολλοί ήταν αυτοί που δε δίστασαν με αυτή τη δικαιολογία να θελήσουν να σπάσουν τα μέτρα. Και το αποκάλυψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάλεσε τους πολίτες να σταματήσουν να ψάχνουν δικαιολογίες για να "σπάσουν" την απαγόρευση κυκλοφορίας, με λίγα λόγια μας επισήμανε να μη φερόμαστε σαν μικρά ανώριμα παιδιά.

"Είναι πολύ σημαντικό όλοι να αφήσουμε τις δικαιολογίες", είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αποκαλύπτοντας πως την Παρασκευή πριν από το πρώτο Σαββατοκύριακο με… απαγόρευση κυκλοφορίας, ως εκ… "θαύματος” "έσπασαν" τα τηλέφωνα από πολίτες που ήθελαν άδεια μετακίνησης γιατί… είχαν χαλάσει υδραυλικά στα εξοχικά τους.

"Ήταν εντυπωσιακό ότι την Παρασκευή είχαν διαλυθεί παντού τα υδραυλικά, σε όλα τα σπίτια εκτός Αθηνών, και όλοι έπρεπε να μεταβούν για τα φτιάξουν. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να θέλουν να πάνε στα εξοχικά τους, αλλά είναι θέμα ευθύνης για όλους", τόνισε.

Και μάλιστα, για να κόψει τη φόρα πολλών που ετοιμάζονται για να κάνουν "Πάσχα στην εξοχή", όπως είχε κάνει και το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάλεσε τους πάντες να το… ξεχάσουν. "Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων" είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σημειώνοντας πως δεν γίνεται να μιλάμε για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.