Ελλάδα 2018: Λόγω ψύχους, διακοπή στις δίκες για τη Χρυσή Αυγή και το C4i

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν έχουν προηγούμενο… Και αποδεικνύουν ότι είμαστε ένα κράτος ανυπεράσπιστο ακόμη και από θερμοκρασίες που είναι στο όριο του μηδέν. Και δεν μιλάμε για την επαρχία αλλά για την Αθήνα και τις δικαστικές αίθουσες. Που προφανώς είναι φτιαγμένες από … χαρτί καθότι σήμερα διακόπηκαν δύο δίκες λόγω... ψύχους. Αν και το πιο σωστό είναι ότι υπήρξε διακοπή, γιατί στις αίθουσες των δικαστηρίων δεν υπάρχει θέρμανση (!!!)

Αυτό έγινε σήμερα όχι σε μία αλλά σε δύο δίκες, εκείνη που αφορά το C4I και εκείνη που αφορά τη Χρυσή Αυγή. Αμφότερες διακόπηκαν λόγω ψύχους. Μάλιστα, στην οροφή της δικαστικής Αίθουσας στις Γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού όπου εκδικάζονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής, η οροφή είναι από ελενίτ…

Ειδικότερα, στην αίθουσα του Μεγάρου του Εφετείου Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση του C4I επικρατούσε τόσο κρύο που οι παράγοντες της δίκης υποχρεώθηκαν να σταματήσουν την εκδίκαση της υπόθεση μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. Έγιναν προσπάθειες να βρεθεί άλλη αίθουσα με θέρμανση για να συνεχίσει η ακροαματική διαδικασία αλλά δεν στάθηκε εφικτό. Το πιο αστείο; Η εισαγγελέας ζήτησε διακοπή για να φορέσει το παλτό της (!!!)

Το ίδιο συνέβη και με την εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Golden Dawn Watch και ενώ έχουμε φτάσει τις 300 δικάσιμες (!!!)

Σε αυτό το σημείο [12:29] το δικαστήριο διακόπτει για τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Σημειώνουμε πως η διακοπή ήρθε αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο, καθώς στην αίθουσα επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Σημειώνεται ότι στις πρώτες δίκες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό είχε πάλι διακοπεί η διαδικασία, καθώς από την ελενίτ οροφή είχαν μπει νερά στην αίθουσα.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News