Ελλάδα - Ωρωπός: Νοικιάζουν μέσω Airbnb σκιά δέντρων (!!!)

Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας η συγκεκριμένη είδηση.. Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί για την Γαύδο και τον επιχειρηματία που νοίκιαζε μέσω Airbnb σκηνές σε παραλία του νησιού.. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας στην Κρήτη νοικιάζει την ταράτσα του με θέα . ουρανό και αστέρια, κάνοντας όλους εμάς να ταξιδέψουμε στην δεκαετία του 80 όταν όλες σχεδόν οι ταράτσες της Νάξου ήταν γεμάτες από επισκέπτες.. 

Και τώρα; Νιώθουμε ότι βρήκαμε το κερασάκι στην τούρτα του Airbnb... Αγρότης στον Ωρωπό έχει βάλει στο Airbnb ότι νοικιάζει την ...σκιά των δέντρων για να τοποθετήσει κάποιος την σκηνή του. Προσοχή όμως στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η ...σκηνή. 

Στη συγκεκριμένη καταχώρηση τονίζεται πως ο χώρος προσφέρεται για «κάμπινγκ κάτω από τη σκιά ελιάς, αχλαδιού, μήλου, φιστικιών ή οποιουδήποτε άλλου αγροκτήματος προτιμάτε»! Οι επισκέπτες στο συγκεκριμένο «ακίνητο» θα μπορούν να χρησιμοποιούν το κοινόχρηστο μπάνιο και την τουαλέτα τους, ενώ προσφέρεται και πρωινό.

Παρά ταύτα, όπως εξηγεί μια επισκέπτρια στα σχόλια της πλατφόρμας Airbnb, στην τιμή (10 ευρώ ανά διανυκτέρευση) δεν περιλαμβάνεται η… σκηνή, την οποία πρέπει να φέρουν οι ταξιδιώτες μαζί τους.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr