Ελλάδα: Το ...βαλς της απομόνωσης από τον 7χρονο Στέλιο (video)

Είναι μόλις επτά ετών, έπαιξε για πρώτη φορά δημοσίως στην ηλικία των τριών και μεταξύ των παραστάσεων που έχει δώσει, συγκαταλέγονται χώροι όπως το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Μαλιστα, είναι ο νεότερος Έλληνας μουσικός που έπαιξε ποτέ στο Royal Albert Hall και τον γνωρίσαμε μέσα από το «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο», όπου εντυπωσίασε παίζοντας υπέροχο πιάνο σε τόσο νεαρή ηλικία. 

Ο λόγος για τον μικρό Στέλιο Κερασίδη, οποίος πρόσφατα συνέθεσε το «Βαλς της Απομόνωσης» με σκοπό να συμβάλει και αυτός να μείνουμε όλοι, όσο περισσότερο, στο σπίτι. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι βρετανικές εφημερίδες σήμερα αποθεώνουν τον μικρό, κάνουν εκτενή αναφορά στη έως τώρα δράση του και δεν ξεχνάμε ότι όταν μπήκε στο Royal Albert Hall τους γοήτευσε αποδίδοντας το περίφημο Red Piano του Ελτον Τζον... Γιος οικογένειας καθηγητών πιάνου (του Φώτη και της Αγαθής Κερασίδη) από τριών ετών έδειξε το ταλέντο του, ενώ ο αγαπημένος του καλλιτέχνης είναι ο Καναδός πιανίστας  Glenn Gould που θεωρείται αυθεντία στις μουσικές αναζητήσεις του Μπαχ 

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Στέλιος και είμαι και εγώ στο σπίτι. Ας είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί και σύντομα θα είμαστε για κολύμπι στη θάλασσα. Σας αφιερώνω ένα δικό μου κομμάτι», λέει στο βιντεάκι του, που ήδη έχει πάνω από 82.000 pageviews στο διαδίκτυο.

Περιμένουν όλοι πάντως την επόμενη κίνησή του...