Κως: Η απάντηση εστιάτορα σε influencer που ήθελε να φάει ...τσάμπα (!!!)

Μία έξυπνη απάντηση δίνει εστιατόριο στην Κω στις προτάσεις που δέχεται από influncers οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν ένα δωρεάν γεύμα με αντάλλαγμα μία ανάρτηση στα social media.

Ανώνυμος χρήστης της πλατφόρμας Reddit έγινε viral όταν αποκάλυψε την πάγια τακτική που ακολουθεί το εστιατόριο της οικογένειάς του σε τέτοιες περιπτώσεις: Οι influncers καλούνται να πληρώσουν κανονικά τον λογαριασμό τους και το εστιατόριο, με τη σειρά του, παρέχει ένα γεύμα αντίστοιχης αξίας σε κάποιον άστεγο ή άλλον άνθρωπο σε ανάγκη.

Θα φανταζόταν κανείς πως αυτοί οι άνθρωποι, που φαινομενικά δεν έχουν ουσιαστικό οικονομικό πρόβλημα, θα συνέρρεαν στο εστιατόριο, ωστόσο -όπως αναφέρεται στο σχετικό post στην πλατφόρμα- δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κανένας.

Μία τέτοια ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των δύο πλευρών είχε προ ημερών δει το «φως» της δημοσιότητας.

«Άκουσα προσφάτως σχετικά με το εστιατόριό σας από έναν φίλο, ο οποίος ανέφερε ότι σερβίρετε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και επιλογές για χορτοφάγους. Θα ήθελα πολύ να έρθω με έναν φίλο, με αντάλλαγμα ένα tag στα social media. Έχω επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές και πάντα πασχίζω να βρω μέρη που σερβίρουν χορτοφαγικά και vegan φαγητά. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω για εσάς στο κοινό μου» αναφερόταν, χαρακτηριστικά, σε μία από τις προτάσεις που δέχθηκε το εστιατόριο.

​Η απάντηση ήταν απλή:

«Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, ωστόσο, το εστιατόριό μας ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Χρεώνουμε κάθε influencer που θέλει να φάει εδώ κανονικά, αλλά προσφέρουμε φαγητό ίσης αξίας σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Έτσι, κι εμείς κερδίζουμε από τα posts, αλλά και εσείς βελτιώνετε τη δημόσια εικόνα σας, δείχνοντας πως προσφέρετε. Πάντα κάνουμε αναρτήσεις σχετικά με τους influencers που συμμετέχουν στην προσπάθειά μας και συνήθως λαμβάνουμε εκατοντάδες θετικές απαντήσεις».  

ed6urt7wkailyee.jpg
anser.jpg
 

ed6vko7woaanzsr.jpg

​Αλλά, έως και σήμερα, κανείς δεν έχει εμφανιστεί στο εστιατόριο.

«Αγαπητοί influencers, απλώς ρεζιλεύεστε προσπαθώντας να κατασκευάσετε ένα ψευδές, κοσμοπολίτικο lifestyle, το οποίο, όμως, βασίζεται στα παρακάλια» καταγγέλλει ο άνδρας που δημοσιοποίησε την είδηση.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα sputniknews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News