Ποιος Tom Hanks? Ο Καμβύσης καλέ

Συνάντηση διάσημων το Σάββατο στην Αντίπαρο. Από τη μία πλευρά ο Tom Hanks με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα κι από την άλλη πλευρά ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η σύζυγός του.  Και στη μέση; Ο δικός μας Γιώργος Καμβύσης – εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Μάσκα» με την οικογένειά του και έχοντας στη συντροφιά του και τον Τζιμάκο (σ.σ. έλα που δεν ξέρετε ποιος είναι ο Τζιμάκος;) ….

Η σύζυγός του δημάρχου, Βάλια Κυριαζή, με τα δύο τους παιδιά βρίσκονται στην Αντίπαρο για καλοκαίρι εδώ και έναν μήνα περίπου, ενώ ο δήμαρχος τους επισκέπτεται αρκετά συχνά καθώς λόγω υποχρεώσεων πρέπει να βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα. Αυτό το Σάββατο, όμως, πήγε στην Αντίπαρο και βγήκαν οικογενειακώς για φαγητό όπου συνάντησαν τον Tom Hanks σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο στο λιμάνι του νησιού. Και η απόδειξη; Από τον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καμβύση…

Όσο για την selfie? Η σύζυγος του, Βάλια Κυριαζή- Μώραλη έσπευσε να ανεβάσει και μια φωτογραφία στο instagram της... "Να εδώ τρώμε και στο βάθος ο Τομ Χανκς κα η Ρίτα. Κατά λάθος τους απαθανάτισε ο φακός. Μου ζήτησε μια selfie αλλά δεν σηκώνομαι εν ώρα φαγητού!", έγραψε αστειευόμενη η Βάλια Κυριαζή- Μώραλη κάτω από αυτή τη photo. Εξάλλου, πέρα από το στιλ της χαρακτηρίζεται και για το χιούμορ της! Ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός φαίνεται χαλαρός στην αγαπημένη του, δεύτερη πατρίδα, την Ελλάδα, δίπλα στον δήμαρχο του Πειραιά.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr