Αγαθονήσι: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου πάτησε το πόδι της στο νησί

Με την επισκεψή της στο Εθνικό Φυλάκιο Αγαθονησίου, ξεκινά η περιοδεία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σήμερα στο Αγαθονήσι και τους Λειψούς. Και ο πρώτος .... πολίτης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, επί της υποδοχής, μας στέλνει τη πρώτη φωτογραφία και όπως διαβάζουμε μέσω των social media "Η πρώτη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πρώτη της επίσκεψη σε νησιά του Νότιου Αιγαίου, στο Αγαθονήσι, σε μία περίοδο με τη γνώριμη μεν προκλητικότητα των γειτόνων αλλά και στο ξεκίνημα της πιο πρωτόγνωρης, χωρίς προηγούμενο, τουριστικής χρονιάς. Χωρίς αμφιβολία αυτές τις μέρες γράφουμε ιστορία. Περισσότερο από ποτέ, η ιστορία της επόμενης περιόδου θα γραφτεί από τον καθένα μας".

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και τους εννέα μαθητές του σχολείου και ακολούθως με τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Λίγο μετά τις 11:00 θα επισκεφθεί την κανονιοφόρο ΠΝ «Κ/Φ ΚΡΑΤΑΙΟΣ».

Στις 13:00 αναμένεται η άφιξη της κ. Σακελλαροπούλου στους Λειψούς, όπου θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες του νησιού. Επίσης, θα έχει συνάντηση με τις τοπικές Αρχές και τα 100 παιδιά του σχολείου. Θα ξεναγηθεί στο σκάφος «Aegean Explorer» του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» και θα ακολουθήσει συνάντηση με τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς στην πλατεία των Λειψών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε εδώ τις τελευταίες ειδήσεις μέσω της ιστοσελίδας naxospress.gr