Εκλογές 2019 - Μπροστά το Νότιο Αιγαίο: Η Κατερίνα Αρτέμη (από Ιο) στο πλευρό του Χατζημάρκου

"Καλωσόρισες Κατερίνα Αρτέμη, σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Η Ιος, γνωρίζει την κοινωνική σου δράση και προσφορά, αυτή που εμείς μάθαμε μέσα απο τα αποτελέσματα της καλής δουλειάς που έκανες όλα τα χρόνια που υπηρετείς το νησί σου και τους ανθρώπους του, απο τις θέσεις ευθύνης που σου εμπιστεύθηκαν. Συνέχισε την καλή δουλειά και ως μέλος μιας ομάδας που αγωνίζεται για να παραμείνουν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου σε ανοδική πορεία" Με τη δήλωση αυτή, ο νυν Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος για ανανέωση της θητείας του, Γιώργος Χατζημάρκος  υποδέχτηκε στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" την Κατερίνα Αρτέμη από την Ιο... 

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης; "

"Την υποψηφιότητα της  Κατερίνας Αρτέμη στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Κατερίνα Αρτέμη, από την Ίο (Περιφερειακή Ενότητα Θήρας), μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα εξής:

“Η συμμετοχή μου στα κοινά και ο στόχος μου είναι ένας: η εξέλιξη, η ανάπτυξη και η προστασία των νησιών μας. Η προσοχή μου ήταν και παραμένει επικεντρωμένη στους τομείς του Τουρισμού, του Αθλητισμού και όχι μόνο σε αυτούς. Πεποίθησή μου είναι ότι η αυτοδιοίκηση δεν περιορίζεται στους πολιτικούς χώρους, όταν υπάρχουν κοινοί στόχοι για τον τόπο σου. Οι στόχοι αυτοί μας ενώνουν.  Στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνω παρούσα, για να συμμετάσχω κι εγώ στη συνέχιση του αξιόλογου έργου του.  Συνεχίζουμε μαζί για το καλό των νησιών μας. «Μπροστά το νότιο Αιγαίο» είναι το σύνθημα και ο διαρκής μας στόχος”.

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Αρτέμη γεννήθηκε το 1976. Οι γονείς της,  Νίκος και Αγγελική Αρτέμη, κατάγονται από την Ίο. Πήγε σχολείο στην Ίο και το 1994 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ίου. Σπούδασε στην Ιδιωτική σχολή DIDACTA στο Τμήμα Γραμματέως Διεύθυνσης και Λογιστή Β, από όπου αποφοίτησε το 1997.

Το 1998 παντρεύτηκε με τον Κώστα Καραμπίκα και έχουν δυο παιδιά , το Νίκο και την Γεωργία. Εργάστηκε για 10 χρόνια σε Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ίο, ως υπεύθυνη υποκαταστήματος. Από 2002 εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ως υπεύθυνη κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Έχει συμμετάσχει  σε πολλά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα της. Μιλάει Αγγλικά και έχει πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επί 8 χρόνια είναι μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών. Ταμίας στον Αθλητικό Σύλλογο της Ίου. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος  στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού –Γυμνασίου –Λυκείου και ΕΠΑΛ".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News