Εκλογές 2019 - Βρούτσης: Επίσκεψη σε Μήλο και Κίμωλο

Επιστροφή στις Δυτικές Κυκλάδες... Ο Γιάννης Βρούτσης αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις την Ανδρο και έρχεται από αύριο σε Μήλο και Κίμωλο όπου θα έχει σειρά επαφών... Ο υποψήφιος και πάλι βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, θα περάσει τρεις ημέρες σε Μήλο - Κίμωλο και ανάμεσα στα άλλα θα δώσει το παρών στους εορτασμούς για την Ιερά Μνήμη των Κεκοιμημένων στο Μνημείο των Ιερών Κατακομβών Μήλου 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προγράμματος του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση ... 

"Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιήσει 3ημερη επίσκεψη στα νησιά Μήλος και Κίμωλος.

Στη διάρκεια των επίσκεψης του, ο κ. Βρούτσης θα συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της ιεράς μνήμης των κεκοιμημένων στο μοναδικό Παλαιοχριστιανικό Μνημείο των Ιερών Κατακομβών Μήλου.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, τον Δήμαρχο Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη, την νεοεκλεγείσα Έπαρχο κα. Ελισάβετ (Έλλη) Χωριανοπούλου, με μέλη της Τ.Ο. Ν.Δ. Μήλου-Κιμώλου, φίλους και κατοίκους των δυο νησιών. 

Επιπλέον, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.30, ο κ. Βρούτσης θα συμμετέχει σε πολιτική συνάντηση ενημέρωσης-συζήτησης που διοργανώνει η Τ.Ο. Ν.Δ. Μήλου στο “ΓΙΑΓΚΟΣ CAFÉ” με θέμα τις επικείμενες εθνικές εκλογές".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News