Κυκλάδες: Ο πολιτευτής Γ. Βακόνδιος περιοδεύει σε Σέριφο και Σίφνο

Εκλογές έρχονται... Και όλοι είναι σε εγρήγορση. Πόσο μάλλον οι πολιτευτές, υποψήφιοι να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Κάποιοι κάνουν έξτρα εμφανίσεις, κάποιοι άλλοι απλά συνεχίζουν την καθημερινότητά τους σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Ενας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Βακόνδιος, ο οποίος πολύ απλά πήρε το πλοίο της γραμμής και βρέθηκε σε Σέριφο και Σίφνο, στις Δυτικές Κυκλάδες όπου είχε την ευκαιρία όχι μόνο να δει παλιούς  και νέους αυτοδιοικητικούς (στη φωτογραφία από την προσωπική του ιστοσελίδα με τον βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννη  Βρούτση) αλλά και να δώσει το παρών στην θρησκευτική εορτή της Χρυσοπηγής στην Σίφνο, τη μεγαλύτερη γιορτή στις Δυτικές Κυκλάδες.. .

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης...  

"O πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Βακόνδιος περιοδεύει στις δυτικές Κυκλάδες. Στην Σέριφο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ.Αντώνη Αντωνάκη και αντάλλαξαν απόψεις για τα λιμενικά ταμεία και τη διαχειριστική επάρκεια των μικρών δήμων. Επισκέφθηκε τα σχολεία, τον ΧΥΤΑ, τον βιολογικό σταθμό και το φράγμα του νησιού.

Στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Ρεβίνθη κατέθεσε πρόταση εκμετάλλευσης του νερού του φράγματος μέσω ΣΔΙΤ.

Συναντήθηκε επίσης με τον αρχηγό της μείζωνος αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Μιλτιάδη Πελοποννήσιο καθώς και με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Σερίφου.

Στη Σίφνο ο Γιώργος Βακόνδιος συναντήθηκε με τον Έπαρχο κ. Νικόλαο Βενάκη, την νεοεκλεγείσα έπαρχο κα Έλλη Χωριανοπούλου, την νεοεκλεγείσα δήμαρχο κα Μαρία Νοδάλη και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα ακτοπλοΐας.

Ο Γιώργος Βακόνδιος επίσης παραβρέθηκε στον εορτασμό της Παναγίας της Χρυσοπηγής η οποία συμπίπτει με την ονομαστική εορτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δωροθέου του Β’ και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μπαμπούνη και την Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Σίφνου".