Νάξος: Συνάντηση Μαργαρίτη - Φρέρη στο Δημαρχείο

Η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ποδόσφαιρο θεωρείται πολύ σημαντική και ειδικά σε έναν τόπο όπως οι Κυκλάδες, όπου η πολυνησιωτικότητα φέρνει μεγάλες δυσκολίες.

Του Σπύρου Μάκαρη (sportcyclades.gr

Η φετινή άψογη διεξαγωγή των final four για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων σε Μύκονο, Σύρο, Πάρο και Νάξο δεν οφείλεται μόνο στις προσπάθειες της ένωσης και των σωματείων που ήταν οικοδεσπότες, αλλά και στην αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και τον κατά τόπους Δήμων, αφού για πρώτη φορά υπήρξε τόσο συντονισμένη προσπάθεια για να μετατραπούν αυτοί οι αγώνες σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου.

Όλοι μίλησαν για διοργανώσεις που παρείχαν πολύ καλές συνθήκες στους συμμετέχοντες. Η Περιφέρεια και οι Δήμοι ήταν αρωγοί και σε συνδυασμό με το μεράκι των ανθρώπων του ποδοσφαίρου επιτεύχθηκε ένα αποτέλεσμα που άγγιξε το τέλειο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την στήριξη όλους τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ όπου υπήρξε δυνατότητα έγινε και συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν περαιτέρω τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο μας.

Μία από αυτές τις συναντήσεις ήταν με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Μαργαρίτη, ο οποίος δέχτηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη με τους δύο άνδρες να έχουν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε θερμό κλίμα στο περιθώριο της διεξαγωγής του final four της Κ14 στο νησί της ''Αριάδνης''. Κατά την αποχώρηση του προέδρου της ΕΠΣΚ, ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης, δώρισε στον κ. Φρέρη ένα βιβλίο της Νάξου, το οποίο περιείχε την προσωπική του αφιέρωση.

Όσο για την ουσία; Ελπίζουμε ότι ο δήμος θα προχωρήσει στην εντατικοποίηση των ενεργειών σχετικά με το ποδόσφαιρο και τις εγκαταστάσεις του που είναι το θέμα που «πονάει» η Νάξος!