ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Τι έγινε στο 12ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

"Στην τριετή αυτή θητεία οφείλεται το μαζικότερο συνέδριο στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ το οποίο ολοκληρώθηκε με μια άρτια οργανωμένη εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των συνέδρων είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα αυτών των αρχαιρεσιών και είναι το καλύτερο αποτέλεσμα ενός τριημέρου γεμάτου πολιτική ουσία. Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προμηνύει τις πιο ένδοξες ημέρες τόσο για την Οργάνωση, όσο και για τους νέους της χώρας μας και για όλους τους πολίτες". Με αυτές τις προτάσεις ολοκληρώνει το δελτίο ενημέρωσης που έστειλε η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (με υπογραφή του προέδρου Στάθη Πολυκρέτη) και έρχεται ως συμπέρασμα της παρουσίας των συνέδρων της στο 12ο τακτικό συνέδριο που έγινε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα... 

Ας δούμε τι το σχετικό δελτίο ενημέρωσης  

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μετά την ολοκλήρωση του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη και εύχεται μια επιτυχημένη πορεία με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας για την Ελλάδα που μας αξίζει! Φυσικά, αξίζουν συγχαρητήρια για την εκλογή τους σε όλα τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ καθώς και στους εκπροσώπους της Οργάνωσης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Μια επιτυχημένη τριετή θητεία ολοκληρώθηκε με τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νέο Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη καθώς τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Καρασαρίνη, ο οποίος εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Στην τριετή αυτή θητεία οφείλεται το μαζικότερο συνέδριο στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ το οποίο ολοκληρώθηκε με μια άρτια οργανωμένη εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των συνέδρων είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα αυτών των αρχαιρεσιών και είναι το καλύτερο αποτέλεσμα ενός τριημέρου γεμάτου πολιτική ουσία. Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προμηνύει τις πιο ένδοξες ημέρες τόσο για την Οργάνωση, όσο και για τους νέους της χώρας μας και για όλους τους πολίτες.