WHEELING2HELP ON TOUR!: Έκθεση φωτογραφίας στη Νάξο (14/09)

" No act of kindness no matter how small is ever wasted... Το τρίτο εθελοντικό ταξίδι (myQuest 2019) που έχω συμμετάσχει φτάνει στο τέλος του. Αυτή τη φορά, στο χωριό Dong Bao στο Βιετνάμ, 14 Έλληνες εθελοντές βοηθησαμε στο χτίσιμο μιας αίθουσας νηπιαγωγείου. Όμως η παρουσία μας εκεί προσφερε πολλά Περισσότερα.

Στο συγκεκριμένο χωριό δεν είχαν συναναστραφει ξανά κατοίκους της Δύσης, κ η χαρά, η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που έδειχναν παντού για το σκοπό που είμαστε εκει, ηταν τεράστια, όπως τεράστια ήταν κ η τιμή που μας έκαναν να συμμετέχουμε στο τοπικό φεστιβάλ του δημοτικού τους σχολείου για να ανταλλάξουμε στοιχεία από τις κουλτούρες μας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος τα συναισθήματα που βίωσα και βιωσαμε, όπως και τα δάκρυα όλου του χωριού αλλά κ όλων μας την ώρα του αποχωρισμού.

Είναι ευλογία να γνωρίζεις τον κόσμο και να βοηθάς αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη τα στοιχειώδη. Ζούμε σε ένα άδικο κόσμο, όμως όπως είχε πει κ μια φιλη στο ντοκιμαντέρ που είχαμε κάνει για το Νεπάλ: "Όταν κάνω παιδιά θα ήθελα να ξέρουν ότι ο πατέρας τους, η μητέρα τους, ταξίδεψε κάπου και άλλαξε λίγο αυτόν τον κόσμο". Ευχαριστώ το wheeling2help που το έκανε και το κάνει αυτό το συναίσθημα πραγματικότητα. Μακάρι να ακολουθήσετε κ άλλοι στα ταξίδια μας".  Υπογραφή; Ο Ναξιώτης σκηνοθέτης, Γιάννης Παπαδάκος που βιώσε όπως ανέφερε μία ξεχωριστή εμπειρία... 

Γιατί η αναφορά μας στην ανάρτηση του αγαπητού Γιάννη Παπαδάκου και μάλιστα εάν σκεφτεί κανείς ότι είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο; Μα πολύ απλά γιατί το επόμενο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Toro Cocktail Bar (ώρα έναρξης 20:00) θα λάβει χώρα κάτι το ξεχωριστό.. Μία έκθεση φωτογραφίας που δεν έχει προηγούμενο: Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του WHEELING2HELP είναι γεγονός! Και τίτλος της έκθεσης; "Ταξίδι, από το εγώ στο εμείς"... 

Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης :"   Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του WHEELING2HELP είναι γεγονός!

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου σαλπάρουμε για Νάξο και σας περιμένουμε στο Toro Cocktail Bar - Naxos από τις 20.00 για να πούμε τα νέα μας και τα σχέδιά μας με οικοδεσπότη τον Ναξιώτη σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο!

Είσοδος Ελεύθερη

*Λίγα λόγια για την έκθεση… Με τίτλο ''Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ'' θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνουμε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!

Εθελοντές μας από 13 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε ξαναπαίρνουμε τους δρόμους!

Το Wheeling2help και τις δράσεις του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι επισκεφθούν τη φωτογραφική έκθεση μόνο για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές. 

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε και να σας ταξιδέψουμε! Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/860883727644564/

Πληροφορίες έκθεσης:

TORO Cocktail BAR, Χώρα Νάξου

Ημερομηνία έκθεσης: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019             Ώρα: 20.00

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News