Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Μονόωρη διακοπή ρεύματος (17/02) στα "Λιβάδια"

Και οι εργασίες για την βελτίωση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμο στη Νάξο... Αυτό έχει και ένα μικρό ... τίμημα. Τις διακοπές ρεύματος για τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες... Κι έτσι το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου και για μία ώρα - από τις 10:00  έως τις 11:00 το πρωί - το σύνολο των χωριών που βρίσκοντα στα λιβάδια (όπως και το Σαγκρί) θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα .

Προσοχή στην ενημέρωση για να μην χάσουμε τη μπάλα... Με βάση την σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Νάξου) έχουμε…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 11:00 περίπου στις εξής περιοχές: Γαλανάδο, Γλυνάδο, Αγιος Αρσένιος, Τρίποδες, Τουμπακάδες, Σαγκρί" 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.