Μήλος: Στο top 21 των προορισμών του Forbes για το 2020

Στους 21 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια για όλα τα γούστα το 2020 συγκαταλέγει την Μήλο η μπλόγκερ και συγγραφέας Ciara Johnson στο Forbes. Μάλιστα είναι η 6η έκδοση της συγκεκριμένης ταξιδιωτικής οδηγίας και στόχος δεν είναι άλλος από το να βρεθούν οι προορισμοί εκείνοι που έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να προσφέρουν οικονομικές διακοπές αλλά και να αξίζει κάθε δολάριο ή ευρώ που θα δώσουν γνωρίζουν σε μερικούς εξ αυτών, ίσως τα πράγματα δεν είναι και τόσο φθηνά. 

Και η σχετική λίστα εκτός από την Μήλο περιλαμβάνει πολύ γνωστές περιοχές σε κάθε γωνιά του πλανήτη: από την Κένυα έως την Αίγυπτο κι από την Ινδία έως την Ταϊλάνδη όσον αφορά την Ασία και την Αφρική κι από την Φλόριντα έως το Περού της Αμερικανικής Ηπείρου... Στην Ευρώπη πάντως εκτός από τη Μήλο στις Κυκλάδες συναντάμε και την Χέρτσεγκ Νόβι στο Μαυροβούνιο.

Τι αναφέρει για την Μήλο;  «Αν νομίζετε ότι η Σαντορίνη και η Μύκονος είναι τα πιο εντυπωσιακά νησιά στην Ελλάδα, απλά περιμένετε μέχρι να δείτε τη Μήλο. Την άνοιξη, πέρασα τέσσερις μέρες για να εξερευνήσω αυτό το νησί και αποδείχτηκε ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου ταξίδια όλων των εποχών. Η Μήλος φιλοξενεί πάνω από 75 μοναδικές παραλίες, πολλές από τις οποίες έχουν βραχώδεις σχηματισμούς που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε σε έναν άλλο πλανήτη».

Εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι δεν υπήρχε χρέωση στις παραλίες, όμως τόνισε ότι στην υψηλή περίοδο οι τιμές .. ανέβηκαν παρ' όλα αυτά δεν αισθάνθηκε ούτε μία στιγμή άσχημα για την επιλογή της.. 

960x0.jpg