Μύκονος - Στ. Μπρίγγος: "ευθεία επίθεση για το τουριστικό προϊόν μας"

".... Το μέτρο αυτό όχι μόνο αποτελεί για το νησι της Μυκόνου, ευθεία επίθεση στο Τουριστικό προϊόν της διασκέδασης που πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομενα αλλά όχι να ισοπεδωθεί, αλλά και ένα εμπόδιο για τους επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή, καθώς θα επιλέξουν άλλους προορισμούς ανταγωνιστικούς για την χώρα μας. Το μέτρο αυτο δηλ είναι εμπόδιο και ως προς τις ήδη υπάρχουσες κρατήσεις οδηγώντας σε ακυρώσεις αλλα και για τις κρατήσεις της τελευταιας στιγμής...".

Ποιος το αναφέρει αυτό και γιατί; Ο λόγος για τον Επαρχο Περιφερειακής Ενότητας Μυκόνου, Στέλιο Μπρίγγο, ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος από την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί των ανέμων από τις 12 το βράδυ έως τις 7 το πρωί... Απαγόρευση που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα (από τις 11 Αυγούστου και έως τις 23 Αυγούστου) και θα δημιουργήσει δεκάδες προβλήματα στις επιχειρήσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι θα οδηγήσει και εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία... 

Μάλιστα, ζητά την άμεση παρέμβαση των τεσσάρων βουλευτών του νομού Κυκλάδων προκειμένου να αρθεί το εν λόγω μέτρο για τη Μύκονο και σημειώνει το άδιο της απόφασης καθότι η περιφερειακή ενότητα Μυκόνου έχει λιγότερα κρούσματα σε σχέση με άλλες περιοχές που δε συμπεριλήφθηκαν στη συγκεκριμένη απαγόρευση...

Αναλυτικά, η ανάρτησή του μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media αναφέρει:

"Ζητούμε την άμεση κινητοποίηση των τεσσάρων Βουλευτών Κυκλάδων, ούτως ώστε να ανατραπεί η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, έχει απο τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών κρουσμάτων COVID-19 στην Ελλάδα, δεχόμενου μάλιστα των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.
Όπως εξαιρέθηκαν από την απόφαση και άλλοι Τουριστικοί προορισμοί και συνεχίζουν να λειτουργούν τα καταστήματα και μετά τις 12, έτσι να εξαιρεθεί και η Μύκονος τηρουμένων των περιορισμών.

Το μέτρο αυτό όχι μόνο αποτελεί για το νησι της Μυκόνου, ευθεία επίθεση στο Τουριστικό προϊόν της διασκέδασης που πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομενα αλλά όχι να ισοπεδωθεί, αλλά και ένα εμπόδιο για τους επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή καθώς θα επιλέξουν άλλους προορισμούς ανταγωνιστικούς για την χώρα μας.

Το μετρο αυτο δηλ είναι εμπόδιο και ως προς τις ήδη υπάρχουσες κρατήσεις οδηγώντας σε ακυρώσεις αλλα και για τις κρατήσεις της τελευταιας στιγμής.

Οι επιχειρήσεις λοιπόν να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα με μεγαλύτερη σχολαστικότητα και οι έλεγχοι να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται όπου κριθεί απαραίτητο απο τις ελεγκτικές αρχές.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ λοιπόν από τους 4 Βουλευτές Κυκλάδων ώστε να ανατραπεί η άδικη και άνιση για την επιχειρηματικότητα και τους εργαζομένους, απόφαση".

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News