Πλάκα, εύκολα ανάμεσα στις ...καλύτερες

Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες της Μεσογείου; Η Ελλάδα έχει εκπροσώπους; στις δύο αυτές ερωτήσεις η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέμστα ταξιδιού και ψυχαγωγίας, η travelpleasure.com δίνει απαντήσεις... Ναι η Μεσόγειος έχει όμορφες παραλίες με την Ελλάδα να έχει δύο εκπροσώπους και ανάμεσά τους είναι και η παραλία της Πλάκα στη Νάξο. Ξέρετε αυτή όπου ο Δήμος πρόσφατα τοποθέτησε ένα αντλιοστάσιο στο κέντρο της γιατί αυτό προέβλεπε μέλετη που είχε γίνει τη περασμένη δεκαετία... Αλλά τι να κάνουμε. Αφού δεν εκτιμούμε εμείς τι έχουμε ας το εκτιμήσουν οι άλλοι... Με βάση λοιπόν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα βλέπουμε τις επτά παραλίες με την Ελλάδα όπως αναφέραμε να έχει δύο εκπροσώπους, την Γαλλία και την Ιταλία επίσης από δύο ενώ η έβδομη έρχεται από το Ισραήλ. Διαβάστε τι αναφέρει για τις δύο ελληνικές παραλίες... 

"Οι παραλίες της Μεσογείου είναι γνωστές για τα μοναδικά resort τους, την τροπική αίσθηση που δίνουν στο επισκέπτη και το παρθένο περιβάλλον τους. Χιλιάδες τουρίστες συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτές για να απολαύσουν τα πεντακάθαρα νερά τους και να κάνουν ήρεμες διακοπές παραλίας.

Πλάκα Νάξου| Το πιο πράσινο νησί της Ελλάδας, η Νάξος, διαθέτει εύφορες πεδιάδες και ψηλά βουνά. Επίσης είναι γεμάτο από παρθένες παραλίες και εντυπωσιακά τοπία. Η ενδοχώρα της Νάξου θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς του διεθνούς τζετ σετ. Η παραλία Πλάκα είναι μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και ιδιαίτερα δημοφιλής για την έκταση της αμμουδιάς της. Πίσω από την παραλία βρίσκονται αμμόλοφοι που προσελκύουν πολλους επισκέπτες. Επομένως, η Πλάκα δικαιολογεί εύκολα την παρουσία της ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου. 

Άγιος Γόρδιος Κέρκυρας | Άλλος ένας προορισμός παραλίας στην Ελλάδα είναι το νησί της Κέρκυρας, το οποίο διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στη Μεσόγειο. Μία από αυτές είναι ο Άγιος Γόρδιος, μια παρθένα και ήρεμη περιοχή που διαθέτει μια πραγματικά εντυπωσιακή παραλία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη.

Δείτε και τις 7 παραλίες...

Paraggi Beach – Πορτοφίνο, Ιταλία

 

Παραλία Πλάκα – Νάξος

 

Άγιος Γόρδιος – Κέρκυρα

 

Carmel Beach – Χάιφα, Ισραήλ

 

Port Grimaud Beach – Γαλλία

 

Plage de Bestouan – Cassis, Γαλλία

Giardini-Naxos Beach – Taormina, Ιταλία

Πηγή: tornosnews.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News