ΠΝΑΙ: Δυναμική παρουσία αναμένεται στην έκθεση Greek Travel Show 2019

Κουίζ... Ποιο νησί του Νοτίου Αιγαίου και δη των Κυκλάδων, δεν θα δώσει το παρών στην έκθεση τουριστικών προορισμών και διακοπών "Greek Travel Show 2019"; Ναι, σωστά το σκεφτήκατε. Και μερικοί από εσάς απαντήσατε... Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες..   Στην έκθεση Greek Travel Show, που διοργανώνεται για 3η χρονιά από την ΔΕΘ-Helexpo στο Μαρούσι, συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (12-14 Απριλίου 2019) στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής τουριστικής προβολής και προώθησης που ακολουθεί.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθούν 13 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες που ανταποκρίθηκαν στη σχετική πρόσκληση συμμετοχής που απηύθυνε σε όλους τους νησιωτικούς δήμους η Διεύθυνση Τουρισμού. Πρόκειται συγκεκριμένα για τη Ρόδο, την Κω, την Πάτμο, τη Λέρο, την Αστυπάλαια, την Κάσο, τη Σαντορίνη, την Σύρο, την Ίο, την Πάρο, τη Μήλο, την Κύθνο και τη Φολέγανδρο. Όπως πάντα, η Περιφέρεια δίνει τη δυνατότητα στα νησιά να συμμετέχουν δωρεάν, να αναδείξουν το τουριστικό τους προϊόν αλλά και το ανεξάντλητο τουριστικό μεγαλείο του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου.

H έκθεση Greek Travel Show 2019 προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας νέες ιδέες και ειδικές προσφορές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις επόμενες διακοπές τους. Η συμμετοχή τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως επίσης περιφερειών και δήμων δίνουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επισκέπτες, φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.

Στην Greek Travel Show θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος για την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού, η σπουδαιότητα του οποίου διαφαίνεται ξεκάθαρα αφού το ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα εισοδήματα. Επίσης, φέτος θα λειτουργήσει παράλληλα το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ευ ζην, φυσικής υγείας, ολιστικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα μας.

Οι διοργανώσεις, Greek Travel Show Athens, Ποδηλατικός Τουρισμός και Healthy Life Festival έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα. Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση, θα εμπλουτίσει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια.

Σχετικά με τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην 3η Greek Travel Show, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Ο αγώνας μας για την τουριστική προβολή και προώθηση των νησιών είναι συνεχής. Έχοντας κλείσει πρόσφατα ένα μεγάλο κύκλο συμμετοχών στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου το Νότιο Αιγαίο άφηνε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, παίρνουμε μέρος και στην 3η Greek Travel Show. Πρόκειται για μία από τις διοργανώσεις που τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά ραντεβού στη χώρα. Δίνει έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό, που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα».


Δελτίο Τύπου 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News