Σαντορίνη - Περίσσα: Εγκαταστάθηκε το SeaTrac στην παραλία

Η παραλία της Περίσσας από σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνιου προσφέρει τη δυνατότητα στα άτομα με κινητικές δυσκολίες να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα. Πως; Μα με την συσκευή SeaTrac, η οποία από σήμερα βρίσκεται στην… θέση της…  Κοινωώς στην θέση Κολάδα, στην αρχή της παραλίας, ενώ ο Δήμος έχει τοποθετήσει ειδικό αποδυτήριο για ΑμεΑ καθώς και ειδικές πινακίδες για θέση στάθμευσης κοντά στην ξύλινη ράμπα πρόσβασης από το δρόμο έως το SeaTrac.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Θήρας αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ σας ενημερώνουν ότι από σήμερα, Παρασκευή 21/06/2019, η μη-μόνιμη διάταξη για αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες (SeaTrac) θα είναι διαθέσιμη στην παραλία Περίσσας Εμπορείου Θήρας (θέση Κολάδα).

Το SeaTrac είναι τοποθετημένο στην αρχή της παραλίας και για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν ο Δήμος Θήρας, έχει τοποθετήσει ειδικό αποδυτήριο για ΑμεΑ καθώς και ειδικές πινακίδες για θέση στάθμευσης κοντά στην ξύλινη ράμπα πρόσβασης από το δρόμο έως το SeaTrac.

Παρακαλούμε πολύ τους λουόμενους και ειδικά τους γονείς με μικρά παιδιά που επιλέγουν την ακτή πλησίον του SeaTrac να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων και τραυματισμών των ίδιων αλλά και των παιδιών τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των τηλεχειριστηρίων παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε στο γραφείο Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας (22860-25847) ή στα γραφεία της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε σε εργάσιμες μέρες και ώρες (08:30-15:30) στο τηλέφωνο 22860-23021»