Νάξος - Απείρανθος: Εθελοντική αιμοδοσία (11/08) στη μνήμη "Μανώλη Γλέζου"

εθελοντική αιμοδοσία... Απείρανθος

"Η φετινή Εθελοντική Αιμοδοσία είναι αφιερωμένη
στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου,
του Απεραθίτη
που έγινε παγκόσμιο σύμβολο
της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας".

Αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα, ο Σύλλογος Απειράνθου, στο κείμενο που έχει στείλει στα ΜΜΕ με στόχο την ενημέρωση για την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την 11η Αυγούστου, αύριο Τρίτη δηλαδή στο Δημοτικό Σχολείο Απειράνθου. Από τις 5 έως τις 9 το βράδυ και θα είναι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου.

Αναλυτικά, το δελτίο Ενημέρωσης αναφέρει:

Την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, ώρα 5 - 9 μ.μ. ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απειράνθου "Τα Φανάρια" και τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μουτσούνας Νάξου "Τα Καπόνια", διοργανώνουν στο δημοτικό σχολείο Απειράνθου. Εθελοντική Αιμοδοσία
(απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α.).

Η φετινή Εθελοντική Αιμοδοσία είναι αφιερωμένη
στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου,
του Απεραθίτη
που έγινε παγκόσμιο σύμβολο
της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πια για το σύλλογο και το χωριό μας θεσμό που διαιωνίζεται και, εφόσον υποστηρίζεται, βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία του πάσχοντος συνανθρώπου μας. Άλλωστε, η εθελοντική προσφορά αίματος, πράξη βασισμένη στην ευαισθητοποίηση, ανιδιοτέλεια και δυνατότητα του πληθυσμού, αποτελεί στάση ζωής, συμπεριφορά, αξία.

Οι ανάγκες της χώρας μας για αίμα είναι μεγάλες και απαιτείται η επιτακτική κάλυψή τους. Οφείλουμε, λοιπόν, να ενημερωνόμαστε ΟΛΟΙ για την εθελοντική αιμοδοσία και να ενισχύουμε το θεσμό αυτό, είτε δίνοντας δίνοντας αίμα, είτε προσκαλώντας φίλους μας και συγγενείς να στηρίξουν την προσφορά αυτή.

Προκειμένου, λοιπόν, να καλυφθεί η ανάγκη για αίμα, σας καλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτής της υψίστης κοινωνικής προσφοράς, η οποία αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας.
Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ 17:00 21:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ o AMKA) ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΑΡΙΑ" ΕΞΩΡΑΊΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΠΟΝΙΑ"
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News